به گزارش آرمان ملی به نقل از ایرنا، مجمع عمومی سازمان ملل این قطعنامه را با عنوان «روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی» و با اجماع به تصویب رساند. بر اساس این قطعنامه، امروز ۱۵ مارس روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی تعیین و نامگذاری شد. قطعنامه یاد شده هرگونه اظهارات تنفر آمیز و خشن علیه مسلمان را محکوم می کند و خواستار تقویت تلاش های بین المللی برای ارتقای مدارا، تحمل و صلح شده است.
اکنون دو سال پس از تصویب و تعیین روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی، قطعنامه اقدامات برای مبارزه با اسلام هراسی با ۱۱۵ رای مثبت، ۴۴ رای ممتنع و بدون هیچ رای مخالفی در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید.
امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایرن در سازمان ملل متحد از تصویب پیش نویس قطعنامه اقدامات مبارزه با اسلام هراسی حمایت کرد.