| کد مطلب: ۱۱۸۳۴۵۹
لینک کوتاه کپی شد
بارش شدید برف و باران از فردا چهارشنبه 9 مهر در این مناطق/ بخاری دربیاورید

بارش شدید برف و باران از فردا چهارشنبه 9 مهر در این مناطق/ بخاری دربیاورید

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور گفت: چهارشنبه و پنجشنبه در بیشتر مناطق کشور کاهش قابل ملاحظه دما پیش بینی می‌شود.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، صادق ضیائیان در گفت‌وگو با ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز در استان گیلان، نیمه شرقی مازندران، نوار شرقی اردبیل، شمال آذربایجان شرقی و شمال آذربایجان غربی، در بعضی ساعات بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.

وی افزود: چهارشنبه بارش در استان های ساحلی دریای خزر تقویت می‌شود و در شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرق، ارتفاعات البرز و خراسان شمالی، رگبار پراکنده پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: بارش روز چهارشنبه در استان‌های گیلان و مازندران شدت خواهد داشت و پنجشنبه در سواحل دریای خزر، احتمال بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

ضیائیان ادامه داد: جمعه و شنبه جوی آرام و پایدار در بیشتر مناطق کشور حاکم خواهد بود و چهارشنبه و پنجشنبه در بیشتر مناطق کشور کاهش قابل ملاحظه دما پیش بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: یخبندان در اردبیل چهارشنبه و پنجشنبه (۹ و ۱۰ مهر)/ اختلال در عملیات پروازی فرودگاه ها

وی ادامه داد: طی سه روز آینده وزش باد با احتمال گردوخاک، پدیده غالب در شرق و جنوب شرق کشور است و از امروز تا پایان هفته افزایش سرعت وزش باد با احتمال گردو خاک در مناطقی از غرب و جنوب غرب کشور و طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در شمال شرق، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز نیز پیش بینی می‌شود.

تشدید بارش باران از عصر امروز در گیلان

مدیرکل هواشناسی گیلان از تشدید فعالیت سامانه بارشی در استان از عصر امروز خبر داد و گفت: بارش‌های شدید همراه با کاهش محسوس دما، وزش باد، رعدوبرق و احتمال تگرگ، مناطق مختلف استان را دربر می‌گیرد، از این‌رو مردم از توقف و استقرار در حاشیه رودخانه‌ها پرهیز کنند.

محمد دادرس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گیلان اظهار کرد: امروز آسمان استان، قسمتی ابری تا ابری و مه‌آلود، افزایش نسبی دما، وزش باد (پاره‌ای نواحی موقتی شدید)، بعضی مناطق بارندگی و احتمال تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: با توجه به تقویت تدریجی جریانات شمالی و ناپایدار، از عصر امروز (سه‌شنبه) تا روز پنجشنبه بارش‌ها در استان تشدید می‌شود و بر اساس هشدار سطح نارنجی صادر شده، پیامد آن بارندگی (برخی مناطق رگباری و شدید، موقتی خیلی شدید، وزش باد پاره‌ای نواحی شدید و موقتی خیلی شدید)، رعدوبرق و احتمال تگرگ، مه‌آلودگی و کاهش نسبی دما (به‌طور متوسط سه تا شش درجه سلسیوس در نقاط مختلف استان) خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی گیلان تصریح کرد: آب‌گرفتگی و اختلال در تردد، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، جاری شدن سیلاب، لغزش و رانش، ریزش سنگ، خسارت به محصولات کشاورزی، خسارت به سازه‌ها، لغزندگی سطح جاده‌ها و کاهش دید افقی و برخورد صاعقه از اثرات فعالیت این سامانه پیش‌بینی شده است.

دادرس تاکید کرد: شهروندان و گردشگران طی این مدت هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند و از هرگونه تردد و توقف، اسکان و برپایی چادر مسافرتی در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها پرهیز کنند.

وی خاطرنشان کرد: به‌منظور جلوگیری از وقوع حوادث و صدمات ناگوار انسانی، شهروندان و مسافران طی این مدت از کوهنوردی در مناطق کوهستانی و عشایر از جابه‌جایی و کوچ و تردد در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع و چرای دام اجتناب کنند.

مدیرکل هواشناسی گیلان با تاکید بر آمادگی دستگاه‌های امدادی و اجرایی گفت: طی این مدت، با توجه به لغزندگی و کاهش دید در جاده‌ها، احتیاط در ترددهای جاده‌ای، محکم‌کردن سازه‌های موقت، تابلوهای تبلیغاتی، پوشش گلخانه‌ها، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، تمهیدات لازم در بخش‌های مختلف کشاورزی، مرغداری‌ها، گلخانه‌داران و باغداران و پناه گرفتن در مکان‌های امن و سرپوشیده هنگام وقوع رعدوبرق و تگرگ ضروری است.

دادرس به کشاورزان عنوان کرد: نسبت به بررسی زهکش یا لایروبی آن در محصولات کشت پائیزه و اطراف گلخانه‌ها، پوشش یا انتقال شلتوک‌های انبار شده در کارخانه‌های شالیکوبی به مکان‌های مسقف و تنظیم دما در واحدهای پرورش دام و طیور و گلخانه‌ها اقدام کنند.

وی با اشاره به وضعیت دریای خزر افزود: از عصر امروز، دریا با ارتفاع موج یک متر و چهارشنبه با ارتفاع موج دو متر برای شنا و فعالیت‌های دریانوردی نامناسب پیش‌بینی شده است.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار