عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: تندروها که بلای جان حکومت و مردم هستند یا به انسجام ملی و بیانات رهبری گردن مینهند یا باید در انتظار ظهور یک سازمان مرتد مثل «مجاهدین خلق» بود.
وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقض آتشبس از سوی رژیم صهیونیستی در لبنان گفت: نقض آتشبس در یک جبهه، نقض آتشبس در تمام جبهههاست.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نامهای به مسعود پزشکیان رئیسجمهور، نظر قطعی هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره تصویبنامه هیئت وزیران پیرامون تأمین منابع طرح کالابرگ را ابلاغ کرد.
حسین فریدون در مراسم یادبود خواهر محمد خاتمی حضور پیدا کرد.
سخنگوی جمعیت هلال احمر اعلام کرد: اموال بیمارستان هلال احمر در دبی، با سابقهای ۵۰ ساله که یکی از مراکز مهم درمانی در این کشور به شمار میآید، بعد از تعطیلی، مسدود شده است.
رئیس مجلس در نامهای به رئیسجمهور، بخشی از مصوبه دولت درباره منابع طرح کالابرگ را مغایر قانون اعلام کرد.
روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصاویری یکی از عملیاتهای گشت و کنترل تنگه هرمز توسط شناورهای تندور نیروی دریایی سپاه طی روزهای گذشته منتشر کرد.
فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) به دست برتر و رویکرد تهاجمی ایران در مقابل متجاوزان به حریم تنگه هرمز اعتراف کرد.
سپاه پاسداران اعلام کرد: مبدا تجاوز به دکل مخابراتی جزیره سیریک هدف قرار گرفت.