بستن

وزیر کشور پاکستان وارد تهران شد

وزیر کشور پاکستان به منظور ابلاغ پیام فرمانده ارتش این کشور به مقام معظم رهبری وارد تهران شد.

عارف به شایعات پایان داد؛ راهبرد مذاکراتی ایران واحد است و اختلافی در کار نیست

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر وحدت نظر مسئولان کشور در موضوع مذاکرات، گفت: جمهوری اسلامی ایران یک راهبرد مشخص در مذاکرات داشته و همه مسئولان با هماهنگی کامل آن را دنبال کرده‌اند. وی همچنین با تقدیر از عملکرد گمرک در دوران جنگ، بر ضرورت مدیریت یکپارچه، کاهش بوروکراسی، توسعه کریدورهای ترانزیتی و حرکت به سمت گمرک هوشمند تأکید کرد.

ماجرای استخر وزارت جهاد و فرزند پزشکیان چه بود؟

روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، حضور یوسف پزشکیان در استخر‌های مرتبط با این وزارت‌خانه را تکذیب کرد.

مدیر خبر صداوسیما در دهه ۶۰: اگر امام امروز بود جلوی عملکرد صداوسیما را می‌گرفت

مدیرکل اخبار صداوسیما در دهه ۶۰ با بیان اینکه امام خمینی هیچ محدودیتی برای انعکاس اخبار قائل نبود، گفت شفافیت در اطلاع‌رسانی، پرهیز از جناحی‌کردن رسانه و تبدیل صداوسیما به پل ارتباطی میان مردم و حاکمیت از مهم‌ترین تأکیدات بنیانگذار جمهوری اسلامی بود.

وزارت جهاد: پسر پزشکیان به استخر وزارت‌خانه نیامده است

روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، حضور یوسف پزشکیان در استخرهای مرتبط با این وزارت‌خانه را تکذیب کرد.

مانع جدی در مذاکرت ایران و آمریکا

رسانه آمریکایی گزارش داد یکی از اصلی‌ترین موانع دستیابی ایران و آمریکا به توافق اولیه برای پایان جنگ، مسئله دارایی‌های مسدودشده ایران است؛ مطالبه‌ای که پذیرش آن می‌تواند برای «دونالد ترامپ» هزینه سیاسی سنگینی به همراه داشته باشد و او را با انتقادهایی مشابه حملات گذشته‌اش به توافق هسته‌ای دولت «باراک اوباما» مواجه کند.

ایران: آمریکا مسئول هرگونه تشدید تنش احتمالی است

 وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بعدازظهر امروز (شنبه) ۱۶ خردادماه در پی نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا بیانیه‌ای صادر کرد.

ادعای العربیه: عراقچی و ویتکاف در حال تبادل پیام هستند

شبکه العربیه در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشته‌است که در چارچوب تبادل پیام‌های میان ایران و آمریکا برای رسیدن به یک تفاهم پایان جنگ، پیشرفت‌هایی در زمینه تامین نظر ایران برای آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران در خارج از کشور ایجاد شده‌است.

وزیر کشور پاکستان امروز به تهران می آید

یک منبع آگاه گفت که سناتور «سید محسن رضا نقوی» وزیر کشور پاکستان تا ساعاتی دیگر به جمهوری اسلامی ایران سفر خواهد کرد.

یک فرمانده ارتش لبنان ترور شد

ارتش لبنان اعلام کرد که تعدادی از نظامیان این ارتش از جمله یک افسر در حمله اسرائیل به شهادت رسیدند.

پربازدیدترین اخبار
آخرین اخبار