بستن

انفجار خبری؛ ایران بمب‌های سنگرشکن می‌سازد؟

برخی منابع غربی نگرانی‌هایی از احتمال مهندسی معکوس مهمات عمل نکرده آمریکایی و صهیونیستی توسط ایران منتشر کرده‌اند. تجربه‌ نشان داده این نگرانی‌ها چندان بی‌مورد نیست. شاید اینبار نوبت به بمب‌های سنگرشکن رسیده باشد.

احضار سفیر ایران در لندن/ ماجرا چیست؟

وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد که سفیر ایران را فراخوانده است.

هشدار واشنگتن به شرکت‌های همکار با ایرلاین‌‌های ایران

وزیر دارایی آمریکا گفت که شرکت‌هایی که با خطوط هوایی ایرانی همکاری می‌کنند در معرض تحریم‌های آمریکا قرار دارند.

خروج اولین نفتکش حامل گاز از خلیج فارس

یک نفتکش حامل گاز برای اولین بار از زمان بسته شدن تنگه هرمز، خلیج فارس را ترک کرد.

اعلام آخرین خبر درباره اینترنت بین الملل/ وضعیت اینترنت از این زمان عادی می شود

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه دولت با بی‌عدالتی ارتباطی کاملاً مخالف است، گفت: اینترنت «پرو» با مصوبه‌ شورای عالی امنیت ملی، به‌منظور حفظ ارتباط کسب‌وکارها در شرایط بحرانی تصویب شد. پس از آنکه دستگاه‌های مربوطه وضعیت را عادی اعلام کنند، وضعیت اینترنت نیز تغییر خواهد کرد.

پاسخ رهبر انقلاب به پیام تسلیت سیدمجید بنی فاطمه

در پیام رهبر انقلاب به سیدمجید بنی فاطمه مداح معروف آمده است: خداوند متعال جناب‌عالی را در تبیین معارف اهل بیت (علیهم‌السلام) و ترویج شعائر انقلاب اسلامی بیش از پیش موفق بدارد.

ادعای سی‌ان‌ان: ترامپ احتمالاً آخرین پیشنهاد ایران را نمی‌پذیرد

یک رسانه آمریکایی به نقل از منابع آگاه مدعی عدم پذیرش طرح پیشنهادی ایران از سوی دونالد ترامپ شد.

روایت تکان‌دهنده خبرنگار مطرح آمریکایی از جنایت ترامپ در شهر لامرد

 خبرنگار مطرح آمریکایی از جنایت ترامپ در شهر لامرد روایت تکان دهنده‌ای داشت.

با عادی‌شدن شرایط قطعاً وضعیت اینترنت تغییر می‌کند

سخنگوی دولت گفت: اینترنت پرو با مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای حفظ ارتباط کسب‌وکار‌ها در شرایط بحران ایجاد شده است.

قاتل محمد مهدی وکیلی اعدام شد

صبح امروز حکم قصاص نفس عامل شهادت گروهبان یکم «محمد مهدی وکیلی» در چهارباغ که با سلاح کلت کمری و در حین انجام وظیفه اقدام به تیراندازی و شهادت این مامور وظیفه شناس نموده بود به اجرا درآمد.

پربازدیدترین اخبار
آخرین اخبار