| کد مطلب: ۱۱۹۰۱۳۲
لینک کوتاه کپی شد
مردی که دربی را نمی‌خواست انتخاب شد!

مردی که دربی را نمی‌خواست انتخاب شد!

بعد از گمانه‌زنی‌های مختلف در مورد داور دربی۱۰۶ تهران، سرانجام نام وحید کاظمی به‌عنوان مردی که این مسابقه را سوت می‌زند.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ،بعد از گمانه‌زنی‌های مختلف در مورد داور دربی۱۰۶ تهران، سرانجام نام وحید کاظمی به‌عنوان مردی که این مسابقه را سوت می‌زند، اعلام شد. نکته جالب درمورد کاظمی این است که ۲۴ساعت پیش از اعلام فدراسیون، گفته بود علاقه چندانی به قضاوت در این بازی ندارد: «شخصا دنبال این نیستم که دربی را سوت بزنم، چون بازی بسیار پرتبعاتی است و شما هر طوری قضاوت کنید، باز پیامدهایی خواهد داشت. با این حال اگر فدراسیون فوتبال تصمیم بگیرد که من دربی را قضاوت کنم، با همه وجود این کار را خواهم کرد.»

حالا اما این اتفاق رخ داده و کاظمی سوت بازی بزرگ هفته دوازدهم را به‌دست گرفته. استقلالی‌ها در این مدت خیلی تلاش کردند فرضیه برگزاری بازی با داور خارجی را جا بیندازند، اما به نتیجه نرسیدند. الان گروهی از پرسپولیسی‌ها هم با توجه به سوابق قبلی کاظمی، از انتخاب او رضایت ندارند، اما به هر حال هر دو طرف باید با این موضوع کنار بیایند. آمار و ارقام هم می‌گوید نتایج سرخابی‌ها با سوت کاظمی، تقریبا مشابه بوده. او برای هر یک از ۲تیم، ۲۱بار قضاوت کرده که پرسپولیس در این بازی‌ها صاحب ۸برد، ۹مساوی و ۴باخت شده، استقلال هم ۹برد، ۷مساوی و ۵باخت کسب کرده. کاظمی همچنین دربی۱۰۳را قضاوت کرد که بازی بدون گل مساوی شد.

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار