| کد مطلب: ۱۱۸۴۱۳۸
لینک کوتاه کپی شد
اقدام عجیب هیات‌ مدیره پرسپولیس علیه درویش همه را شوکه کرد

اقدام عجیب هیات‌ مدیره پرسپولیس علیه درویش همه را شوکه کرد

گزارش‌ها حاکی است برخی اعضای هیأت‌مدیره پرسپولیس برای پیشبرد اهداف شخصی، دست به اقدامی عجیب و بحث‌برانگیز زده‌اند؛ حرکتی که می‌تواند معادلات مدیریتی باشگاه را برهم بزند و حاشیه‌های تازه‌ای برای سرخ‌پوشان رقم بزند.

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛  مهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر که عمده سهام باشگاه پرسپولیس را در بین ۶ بانک در کنسرسویم بانک‌ها در اختیار دارد روز گذشته در بخشی از صحبت‌های خود اعلام کرد که پرسپولیس برای برون رفت از این شرایط نیاز به همدلی بین هواداران و باشگاه دارد.

به نقل از ایرنا، مدیرعامل بانک شهر چندان بیراه نگفته، همدلی و اتحاد در سالیان اخیر مهم‌ترین دلیل موفقیت پرسپولیس بوده اما گویا احمدی از اتفاقاتی که در باشگاهی که عمده سهام آن را در اختیار دارد کاملا بی خبر است.

 برخی از اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس، در اقدامی علیه مدیریت و بازیکنان اسناد مهم و محرمانه باشگاه پرسپولیس را از طریق برخی از افراد نزدیک به خود رسانه‌ای می‌کنند تا پروژه برکناری رضا درویش مدیرعامل سرخ‌پوشان را کلید بزنند.

 
 

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار