| کد مطلب: ۱۱۷۷۱۳۴
لینک کوتاه کپی شد

تلافی بزرگ پرسپولیس/ گندوز باید سهم سرخ‌ها را بدهد!

دروازه‌بان الجزایری سابق پرسپولیس، بر اساس توافق قبلی، موظف است ۱۰ درصد از مبلغ قرارداد جدیدش با مولودیه الجزایر را به حساب باشگاه ایرانی واریز کند؛ این بند قراردادی حالا به موضوعی جنجالی میان سرخپوشان و لژیونر الجزایری تبدیل شده و احتمالا حواشی تازه‌ای در پی خواهد داشت.

تلافی بزرگ پرسپولیس/ گندوز باید سهم سرخ‌ها را بدهد!

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛   الکسیس گندوز دروازه‌بان فصل گذشته پرسپولیس پس از جدایی از جمع سرخپوشان به تیم مولودیه الجزایر پیوست. پس از این اتفاق یک رسانه الجزایری مدعی شد گندوز برای جدایی از پرسپولیس مبلغ 400 هزار یورو به این باشگاه پرداخت کرده است که پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد این ادعای دروازه‌بان سابق سرخپوشان صحت ندارد.

به گفته یکی از مقامات باشگاه پرسپولیس؛ گندوز طبق توافق‌نامه‌ای که با پرسپولیس امضا کرده؛ در صورت عقد قرارداد با هر تیم خارجی باید 10 درصد از مبلغ قرارداد خود را به این باشگاه پرداخت کند.

بر همین اساس این دروازه‌بان الجزایری در زمان جدایی هیچ پولی بابت رضایت‌نامه به باشگاه پرسپولیس نداده و اکنون با عقد قرارداد با تیم مولودیه الجزایر، باید 10 درصد از مبلغ قراردادش را به سرخپوشان پرداخت کند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار