| کد مطلب: ۱۱۸۱۳۴۶
لینک کوتاه کپی شد

هدف بعدی اسرائیل بعد از حمله به دوحه مشخص شد

هرچند دولت ترکیه هرگونه دخالت را رد کرده است، اما تل‌آویو ممکن است در آینده حملات مستقیم علیه دفاتر حماس در استانبول را در دستور کار قرار دهد..

هدف بعدی اسرائیل بعد از حمله به دوحه مشخص شد

به گزارش آرمان ملی آنلاین ،یک رسانه صهیونیستی هشدار داد، پس از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دوحه، احتمال دارد آنکارا به هدف بعدی تل‌آویو تبدیل شود؛ اقدامی که در صورت وقوع می‌تواند «فاجعه‌ای راهبردی» با تبعات فراتر از حمله به قطر باشد و بحرانی منطقه‌ای را رقم بزند.

شبکه روسیا الیوم اعلام کرد، در پی حمله هوایی اخیر رژیم صهیونیستی به یک مجتمع مسکونی در شمال دوحه که به جان باختن شش نفر از جمله فرزند «خلیل الحیه» مذاکره‌کننده ارشد حماس و یک نیروی امنیتی قطری منجر شد، روزنامه هاآرتص در یادداشتی نوشت: ترکیه ممکن است هدف بعدی اسرائیل باشد و پیامد‌های چنین درگیری‌ای فاجعه‌بار خواهد بود.

در این یادداشت با اشاره به خبر اخیر سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) مبنی بر خنثی‌سازی طرح ترور «ایتامار بن‌گویر» وزیر تندرو امنیت داخلی این رژیم توسط یک تیم حماس در ترکیه، آمده است: آیا آنکارا در طراحی این عملیات نقش داشته است؟ هرچند دولت ترکیه هرگونه دخالت را فوراً رد کرده است، اما تل‌آویو ممکن است در آینده حملات مستقیم علیه دفاتر حماس در استانبول را در دستور کار قرار دهد..

این روزنامه تفاوت میان دوحه و آنکارا را «بنیادین» توصیف کرد و نوشت: ترکیه ارتشی قدرتمند دارد، دومین نیروی نظامی بزرگ در ناتو محسوب می‌شود، در سوریه، لیبی و شرق مدیترانه نفوذ دارد و عضو پیمان آتلانتیک شمالی است و به همین دلیل هرگونه درگیری با آنکارا، نزاعی محدود را به بحرانی منطقه‌ای تبدیل خواهد کرد.

طبق گزارش هاآرتص، رویارویی با ترکیه برای رژیم صهیونیستی به معنای از دست دادن حمایت غرب و ورود به جبهه‌های پیچیده‌ای است که می‌تواند ثبات کل منطقه را متزلزل کند.

این هشدار در حالی منتشر می‌شود که رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، حمله اخیر به دوحه را «نقض آشکار حقوق بین‌الملل» دانسته و بر حمایت کشورش از «برادران فلسطینی» تأکید کرده است.

همزمان گزارشی جداگانه در پایگاه خبری «تایمز آو اسرائیل» نیز فاش شد مبنی بر اینکه تل‌آویو پیش‌تر اجرای عملیاتی مشابه در خاک ترکیه را به دلیل ملاحظات ناتو به تعویق انداخته و قطر را هدف قرار داده است. با این حال، فشار‌های داخلی می‌تواند نتانیاهو را به سمت ریسک درگیری با آنکارا سوق دهد.

این در حالی است که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، پس از ناکامی در حمله به دوحه پایتخت قطر، با انتشار ویدیویی کشور‌های منطقه را به ادامه عملیات ترور رهبران و اعضای حماس تهدید کرد.

بنابر اعلام خبرگزاری «سما» فلسطین، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، بر تداوم عملیات ترور در کشور‌هایی که میزبان رهبران و اعضای حماس هستند، تأکید کرد.

روابط میان ترکیه و رژیم صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ و در پی تجاوزات به نوار غزه به‌طور جدی تیره شد.

آنکارا در اوت ۲۰۲۵ حریم هوایی خود را به روی پرواز‌های رژیم صهیونیستی بست و روابط اقتصادی را به دلیل جنایت نسل‌کشی در غزه قطع کرد. «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه نیز در آن زمان اعلام کرده بود که کشورش در برابر اقدامات تل‌آویو ساکت نخواهد ماند.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار