| کد مطلب: ۱۱۸۸۲۹۵
لینک کوتاه کپی شد
بارش‌های پراکنده در راه/ سامانه جدید نوید پایان خشکسالی غرب کشور را می‌دهد

بارش‌های پراکنده در راه/ سامانه جدید نوید پایان خشکسالی غرب کشور را می‌دهد

پس از ۵۳ روز کم‌بارشی، سامانه جدید بارشی در غرب کشور فعال می‌شود و انتظار طولانی برای باران پایان می‌یابد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛ انتظار طولانی برای باران در غرب کشور به پایان خود نزدیک می‌شود. طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی، تنها ۲۰ ساعت دیگر تا ورود یک سامانه بارشی جدید فاصله داریم.

بر اساس رصد سامانه‌های هواشناسی، تنها ۲۰ ساعت تا ورود سامانه بارشی جدید و پایان انتظار طولانی برای بارش باران در غرب کشور باقی مانده است.۵۳ روز از آغاز سال جدید آبی می‌گذرد و بیش از ۲۰ استان ایران بارانی دریافت نکرذند.این سامانه که از فردا پس از یک دوره کم‌بارشی قابل توجه، فعال می‌شود، بارش‌های پراکنده را برای استان‌های غربی به ارمغان خواهد آورد.

دامنه این سامانه در صورت تقویت، به مرکز کشور از جمله تهران خواهد رسید.کارشناسان امیدوارند این بارش‌ها بتواند تا حدی از شدت خشکسالی اخیر در این مناطق بکاهد و نویدبخش آغاز فصل پربارشی باشد.

 

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار