| کد مطلب: ۱۱۶۶۹۵۲
لینک کوتاه کپی شد

طرح ترافیکی جدید برای تعطیلات/ این محورها از امروز یک‌طرفه می‌شوند

پلیس راهور فراجا محدودیت‌های ترافیکی ویژه تعطیلات اردیبهشت‌ماه را اعلام کرد. بر این اساس، از امروز ظهر (چهارشنبه 10 اردیبهشت) تا صبح شنبه (13 اردیبهشت)، تردد موتورسیکلت‌ها در محورهای اصلی شمالی ممنوع خواهد بود.

طرح ترافیکی جدید برای تعطیلات/ این محورها از امروز یک‌طرفه می‌شوند

به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از تسنیم، سرهنگ احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی برای تعطیلات اردیبهشت‌ماه اظهار کرد: این محدودیت‌ها با هدف افزایش ایمنی و تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه از ظهر روز چهارشنبه 10 اردیبهشت آغاز و تا صبح روز شنبه 13 اردیبهشت در محورهای پرتردد کشور اعمال می‌شود.

سرهنگ کرمی‌اسد اعلام کرد: بر اساس این طرح، تردد موتورسیکلت‌ها در محورهای کرج-چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران-سمنان-مشهد و مسیرهای بالعکس از ظهر چهارشنبه تا ساعت 6:00 صبح شنبه ممنوع خواهد بود.

رئیس پلیس راه فراجا گفت: در محور کرج-چالوس، تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت همچنان ممنوع است.

وی افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت‌های بیشتری در این محور اعمال خواهد شد.

کرمی‌اسد گفت: روز چهارشنبه 10 اردیبهشت از ساعت 16:00 تردد از مرزن‌آباد به سمت تهران ممنوع و مسیر به‌طور کامل مسدود خواهد شد. از ساعت 18:00 نیز مسیر از پل زنگوله به سمت چالوس یک‌طرفه خواهد شد و این محدودیت تا ساعت 24:00 ادامه خواهد داشت.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درادامه گفت: در روز جمعه 12 اردیبهشت نیز محدودیت‌های بیشتری اعمال می‌شود. از ساعت 15:00، تردد خودروها در آزادراه تهران-شمال به مقصد چالوس ممنوع خواهد بود. از ساعت 16:00 مسیر پل زنگوله به سمت چالوس مسدود و از ساعت 18:00 مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه خواهد شد. این محدودیت‌ها تا ساعت 23:00 ادامه داشته و در صورت کاهش حجم ترافیک ممکن است زودتر به پایان برسد.

سرهنگ کرمی‌اسد در خصوص محدودیت های محور هراز گفت: تردد تریلرها همچنان ممنوع بوده و عبور کامیون‌ها و کامیونت‌ها، به‌جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، در ساعات 12:00 تا 24:00 روز چهارشنبه و از ساعت 8:00 تا 24:00 روزهای پنجشنبه و جمعه ممنوع است. همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک، مسیر پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس به‌صورت مقطعی یک‌طرفه خواهد شد.

این مقام انتظامی کشور همچنین به محدودیت‌های ترافیکی در محور قشم اشاره کرد و افزود: روز جمعه 12 اردیبهشت از ساعت 17:00 تا 20:00 تردد در انتهای محور حاجی‌آباد به سمت خروجی قشم به‌صورت یک‌طرفه انجام خواهد شد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا از شهروندان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، سفرهای خود را با برنامه‌ریزی دقیق انجام دهند و پیش از حرکت از وضعیت جاده‌ها و محدودیت‌های اعمال‌شده مطلع شوند، وی تأکید کرد پلیس با تمام توان در محورهای مواصلاتی حضور داشته و هدف اصلی این طرح، ارتقای ایمنی و کاهش حوادث رانندگی است.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار