| کد مطلب: ۱۱۸۳۳۸۲
لینک کوتاه کپی شد
فرصت ۲۴ ساعته برای جاماندگان دریافت سود سهام عدالت

فرصت ۲۴ ساعته برای جاماندگان دریافت سود سهام عدالت

سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار اعلام کرد جاماندگان سهام عدالت تنها ۲۴ ساعت فرصت دارند تا با ثبت‌نام در سامانه سجام، خود را در فهرست دریافت سود قرار دهند؛ مهلتی طلایی که ظهر سه‌شنبه ۸ مهر به پایان می‌رسد و بی‌توجهی به آن به معنای از دست رفتن حق سود سالانه خواهد بود.

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛  بر اساس اطلاعیه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، افرادی که تاکنون سود سهام عدالت خود را دریافت نکرده‌اند می‌توانند تا ۲۴ ساعت آینده با ثبت‌نام در سامانه جامع اطلاعات مشتریان «Sejam.ir» یا اصلاح شماره شبای معتبر خود در این سایت در فرآیند دریافت سود قرار بگیرند.

مهم‌ترین دلایل واریز نشدن سود

«شماره شبای نامعتبر، مسدود، راکد، مشترک (دو امضا)، ارزی و بلندمدت» از جمله مهم‌ترین دلایل واریز نشدن سود سهام عدالت است که باعث شده تا برخی سهامداران سود خود را دریافت کنند.

این اطلاعیه درخصوص کسانی است که دارای سهام عدالت هستند اما سود دریافت نکرده اند./صداوسیما

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار