| کد مطلب: ۶۱۳۰۱۸
لینک کوتاه کپی شد

فرمول «امنیتی» یک موتلفه‌ای برای سروسامان دادن به وضعیت حجاب/ برخورد یکنواخت با شل حجاب و بدحجاب معاند درست نیست

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه درباره موضوع عدم رعایت حجاب و نوع مواجه حاکمیت با آن با رویداد۲۴ گفتگو کرده است.

فرمول «امنیتی» یک موتلفه‌ای برای سروسامان دادن به وضعیت  حجاب/ برخورد یکنواخت با شل حجاب و بدحجاب معاند درست نیست

رویداد۲۴ نوشت، بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید: مسئله حجاب باید دسته‌بندی شود و برخورد یکنواخت نسبت به همه درست نیست. کسی که شل‌حجاب یا بدحجاب است با کسی که معاند است و بر اساس دشمنی با نظام و ارزش های دینی و اسلامی می‌خواهد حجاب نداشته باشد و با قانون اسلامی مقابله کند، کاملا متفاوت است و شیوه مقابله با هر یک از این‌ها متفاوت است.
برای برخوردها باید به چند نکته توجه کرد؛ مراکز و دستگاه‌هایی تسهیل کننده بدحجابی هستند، باید اصلاح ساختاری شوند. برای مثال پاساژها، رستوارن‌ها، سوپرمارکت‌های بزرگ و مراکز این‌چنینی تسهیل‌کننده هستند و عوامل تسهیل‌کننده که زمینه‌ساز بی‌حجابی هستند، باید اصلاح ساختاری شوند و برایشان برنامه مجزایی طراحی شود که یکی از آنها بستن و پلمب کردن است اما نمی‌شود که به این اکتفا کرد و فکر کرد با پلمب کردن مسئله حل می‌شود.
نکته دوم برخورد سلبی با بی‌حجابان است که خب طبیعتا باید بر اساس اینکه از دید رهبری جرم سیاسی تلقی شده است و این جرم سیاسی با بقیه جرم‌های سیاسی تفاوتی ندارد، بنابراین باید برخورد سلبی امنیتی با این عوامل صورت بگیرد و این هم نیازمند یک هماهنگی و هم‌صدایی در کشور دارد. اینگونه نباشد که یک دستگاهی با این موضوع قوی برخورد کند و یک دستگاه دیگر ضعیف. همه باید یک‌صدا شوند و شل‌کن سفت‌کن کار را دچار مشکل می‌کند.
مثلا در فرودگاه برخورد صورت می‌گیرد در پاساژ صورت نمی‌گیرد، یا در یک مترو برخورد می‌شود در متروی دیگر نمی‌شود، خب این باعث سوءاستفاده می‌شود و نیازمند قرارگاه هماهنگ‌کننده در دولت است تا همه جا به صورت هماهنگ برخورد کنند. همچنین ضابطین برخورد کننده هم باید مشخص شوند، چرا که هر کسی ممکن است به دلیل آموزش ندیدن، صلاحیت برخورد با این موضوع را نداشته باشد و باعث بدتر شدن وضعیت شود.
برخی بازیگران مروج بی حجابی هستند و کسی که می‌خواهد در مقابل جامعه اسلامی و ارزش واجب ایستادگی کند، از حرف و نصحیت گذشته است. کسی که رفته نقش زن حضرت یوسف را بازی کرده چیزی که از حجاب سر در نمی‌آورد. اینها به دنبال ترویج بدحجابی در کشور هستند و دچار خودباختگی شده‌اند و می‌خواهند این را به عنوان یک ارزش منفی در جامعه ترویج کنند. طبیعتا باید با این افراد برخورد شدید صورت بگیرد و هیچ مسامحه‌ای در قبال اینها درست نیست. این افراد قشر هنرمند متعهد کشور را لکه‌دار می‌کنند و درحالی که ممکن است تعدادشان کم باشد، اما به سایر هنرمندان متعهد آسیب می‌زنند.
باید با این افراد برخوردهای سلبی صورت بگیرد یا محروم شوند از اینکه به عنوان الگوی هنری در جامعه مطرح شوند و امکاناتی که در اختیارشان قرار داد مانند سیستم سینمایی کشور، باید از آنها گرفته شود. زیرا این افراد منشا ترویج و گسترش ضد ارزش‌ها هستند و اگر جلویشان گرفته نشود می‌توانند تأثیرات منفی‌تری هم داشته باشند.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار