| کد مطلب: ۱۱۹۱۶۴۶
لینک کوتاه کپی شد

ارتفاع برف در این منطقه به ۵۰ سانتی‌متر رسید

ارتفاع برف در این منطقه به ۵۰ سانتی‌متر رسید

میزان بارش برف در شهر نطنز به بیش از ۲۰ سانتی‌متر رسیده است و در شهر بادرود بیش از ۱۰ میلیمتر باران بارید.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، زهرا جهانبانی جمعه ۲۸ آذر اظهار کرد: میزان بارش برف در روستای سرخ ابیانه نطنز از ۵۰ سانتی‌متر عبور کرد. 

وی افزود: میزان بارش‌ برف در روستای فریزهند نطنز بیش از ۶۰ سانتی‌متر، ورگوران ۲۰ سانتی‌متر و یارند بیش از ۳۰ سانتی‌متر شده است.

رئیس اداره هواشناسی نطنز ادامه داد: میزان بارش برف در شهر نطنز به بیش از ۲۰ سانتی‌متر رسیده است و در شهر بادرود بیش از ۱۰ میلیمتر باران بارید. 

جهانبانی تصریح کرد: طبق بررسی‌های نقشه‌های هواشناسی فعالیت این سامانه تا اواخر وقت امروز ادامه‌دار خواهد بود. 

وی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود رفته رفته این سامانه از اواخر امشب از منطقه خارج شده و توده هوای سرد و یخبندان در منطقه حاکم شود.

 

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار