| کد مطلب: ۱۱۹۰۴۲۰
لینک کوتاه کپی شد
مدیر رسانه‌ای استقلال جواب توهین سروش رفیعی را داد!

مدیر رسانه‌ای استقلال جواب توهین سروش رفیعی را داد!

مدیررسانه استقلال نسبت به توهین سروش رفیعی علیه آنتونیو آدان و عدم واکنش مسئولان قضایی فدراسیون طعنه زد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ انتشار گسترده ویدئویی از سروش رفیعی در جریان بازی دربی مقابل استقلال که نسبت به تاخیر آنتونیو آدان در زدن ضربه دروازه واکنش نشان می‌دهدو عبارت زشتی را به کار می‌برد، واکنش های مختلفی در پی داشته است.

بعد از آنکه باشگاه استقلال به طور رسمی از رفیعی به کمیته انضباطی شکایت کرد، حالا پژمان ماندگاری مدیررسانه استقلال هم واکنشی طعنه آمیز داشته است.

مدیررسانه استقلال در صفحه خود نوشت: «دوره اول حضور ساپینتو همه اهالی فوتبال به زبان پرتغالی مسلط شده بودند. الان جالب است که زبان فارسی هم یارشان رفته و نمی‌توانند لب خوانی کنند.»

ماندگاری در این توییت به مدیران ارکان قضایی فوتبال طعنه زده و به شیوه‌ای جالب خواهان برخورد با رفیعی از سوی کمیته های قضایی شده است.

 

منبع : خبر آنلاین

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار