| کد مطلب: ۱۱۸۸۱۸۴
لینک کوتاه کپی شد
دربی ۱۰۶ جمعه ۱۴ آذر در ورزشگاه امام خمینی اراک/ پرسپولیس برنده دربی خارج از تهران

دربی ۱۰۶ جمعه ۱۴ آذر در ورزشگاه امام خمینی اراک/ پرسپولیس برنده دربی خارج از تهران

سرانجام اعلام شد دربی حساس پایتخت روز جمعه ۱۴ آذر ساعت 15به میزبانی اراک برگزار خواهد شد تا این شهر برای دومین بار میزبان این دوئل باشد؛ رویارویی که سه مصاف قبلی آن در بندرعباس، تبریز و اراک با تساوی یا برتری پرسپولیس به پایان رسیده است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، سازمان لیگ زمان برگزاری حساس‌ترین دیدار نیم‌فصل اول فوتبال ایران، دربی پایتخت بین استقلال و پرسپولیس را به طور رسمی اعلام کرد. این دیدار در هفته دوازدهم رقابت‌های لیگ برتر، روز جمعه 14 آذرماه برگزار خواهد شد.

نکته قابل توجه در خصوص این مسابقه، تغییر ساعت آغاز بازی است. سازمان لیگ به دلیل هم‌زمانی این روز با مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026، تصمیم گرفته زمان برگزاری دربی را زودتر از موعد مقرر اعلام کند. به این ترتیب، این دیدار حساس از ساعت 15 آغاز خواهد شد. 

همچنین میزبانی دربی ۱۰۶ تهران بین پرسپولیس و استقلال به شهر اراک رسید.

باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که ورزشگاه امام خمینی شهر اراک را به عنوان محل برگزاری دیدار این تیم برابر استقلال به سازمان لیگ فوتبال ایران معرفی کرده است.

بر این اساس، پرسپولیس در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال ایران باید در اراک از استقلال میزبانی کند.

سرخابی‌های پایتخت در حالی قرار است برای چهارمین بار در خارج از پایتخت به مصاف یکدیگر بروند که سه رویارویی قبلی‌شان نکات قابل توجهی داشته است.

سرانجام و پس از کش‌وقوس‌های فراوان داربی پایتخت در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر، در تاریخ جمعه 14 آذر به میزبانی اراک برگزار می‌شود و بار دیگر استان مرکزی میزبان این دوئل فوق‌العاده حساس خواهد بود. پیش از اراک، 2 مرتبه دیگر نیز تقابل پرسپولیس و استقلال در شهری به جز تهران برگزار شده است.

7 بهمن 1373: پرسپولیس 0-0 استقلال

یک هفته پس از داربی جنجالی 2-2 که نیمه‌تمام باقی ماند و نهایتا حکم به پیروزی 3 بر صفر استقلال داده شد، سرخابی‌های پایتخت دیدار برگشت دور نیمه‌نهایی لیگ آزادگان را در فضایی امنیتی و در حضور چند صد هوادار که اکثرا سرباز بودند به میزبانی بندرعباس به انجام رساندند. دوئلی که در نزدیکی یک پادگان برگزار شد و نفراتی چون مجتبی محرمی، احمدرضا عابدزاده، رضا شاهرودی، امیر قلعه‌نویی، فرشاد پیوس، بهزاد داداش‌زاده، محمود فکری، صادق ورمزیار و ... در آن غایب بودند و نهایتا دو تیم به تساوی کسل‌کننده 0-0 قناعت کردند تا استقلال به لطف برتری انضباطی راهی مسابقه نهایی شود. البته در مسابقه فینال سایپا با یک گل به پیروزی دست یافت و قهرمان لیگ آزادگان در سال 1373 شد.

20 دی 1381: پرسپولیس 1-1 استقلال

بازی رفت پرسپولیس و استقلال در چارچوب دومین دوره لیگ برتر به علت زیر کشت بودن ورزشگاه آزادی و عدم موافقت شورای تامین با میزبانی ورزشگاه‌های شهید شیرودی و تختی، در استادیوم یادگار تبریز به انجام رسید. تقابل شاگردان علی پروین و رولند کخ در سرمای تبریز برنده‌ای نداشت. ابتدا علی سامره پیش از فرا رسیدن دقیقه یک توانست از اشتباه مدافعان تیم سرخ‌پوش بهره ببرد و تیمش را پیش بیندازد. همان جا بود که هواداران استقلال به او لقب علی 30 ثانیه دادند. البته این پایان کار نبود و سرخ‌پوشان در نیمه دوم به بازی برگشتند و توسط علی انصاریان به گل تساوی رسیدند. مدافع فقید پرسپولیس در دقیقه 70 و به سادگی هر چه تمام‌تر هادی طباطبایی را فریب داد و توپ را به تور چسباند. قضاوت این مسابقه بر عهده روبرتو روزتی سرشناس و ایتالیایی بود.

4 مهر 1403: استقلال 0-1 پرسپولیس

دوئل رفت استقلال و پرسپولیس در لیگ 24 به علت آماده نبودن ورزشگاه آزادی باید در استادیومی دیگر برگزار می‌شد که آبی‌ها به عنوان میزبان تصمیم گرفتند اراک را انتخاب کنند. پیکار نزدیک جواد نکونام و خوان کارلوس گاریدو با برتری یک گله قرمزپوشان خاتمه یافت. رامین رضاییان، بازیکن اسبق پرسپولیس در لحظات پایانی بی‌احتیاطی کرد و سعید مهری، بازیکن اسبق استقلال را در درون محوطه جریمه روی زمین انداخت و بیژن حیدری در سوت خود دمید تا برای تیم مرد اسپانیایی پنالتی بگیرد. محمدحسین کنعانی‌زادگان پشت توپ ایستاد و خلاف جهت حرکت حسین حسینی توپ را به گل تبدیل کرد و تیمش را به پیروزی رساند تا برای اولین بار در مصاف سرخابی‌ها خارج از پایتخت، یک تیم در قامت برنده زمین را ترک کند.

استقلال به دنبال اولین برد؛ پرسپولیس در جست‌وجوی گل در جریان بازی

جالب است که در سه رویارویی قبلی هیچ‌وقت استقلال برنده نشده و تنها گل در جریان مسابقه را علی سامره از سمت آبی‌پوش به ثمر رسانده است. علی انصاریان و محمدحسین کنعانی‌زادگان، 2 مدافع پرسپولیس در 2 دوره مختلف بوده‌اند که از روی نقطه پنالتی دروازه رقیب سنتی را گشوده‌اند. باید دید در چهارمین داربیِ خارج از تهران که مجددا در اراک برگزار می‌شود و 2 سرمربی خارجی، سکان‌دار هستند چه نتیجه‌ای رقم خواهد خورد. نباید فراموش کرد که خلاف بازی قبل، این‌بار پرسپولیس، عنوان میزبان را یدک می‌کشد. 

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار