| کد مطلب: ۱۱۸۲۸۵۱
لینک کوتاه کپی شد
وزیر اطلاعات خطاب به نتانیاهو؛ کارمندانت بخاطر پول با ما همکاری کرده و می‌کنند/تا اعماق نهان خانه رژیم صهیونیستی نفوذ کردیم

وزیر اطلاعات خطاب به نتانیاهو؛ کارمندانت بخاطر پول با ما همکاری کرده و می‌کنند/تا اعماق نهان خانه رژیم صهیونیستی نفوذ کردیم

وزیر اطلاعات گفت: اطلاعات کامل شامل اسامی، مشخصات، نشانی‌ها و روابط کاری ۱۸۹ متخصص هسته‌ای و نظامی رژیم و پروژه‌های مرتبط با هر یک کشف شده که این فهرست همچنان در حال تکمیل است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات در ابتدای سخنان خود در ابتدای مستند «نهان خانه عنکبوت» با تجلیل از حضور همیشگی مردم در صحنه‌های حساس کشور و قدردانی از جان‌فشانی شهدای سرافراز به‌ویژه شهدای جامعه اطلاعاتی و نیروهای مسلح، اظهار کرد: «سلام و درود خدا بر ملت بزرگ ایران؛ مردمی که همواره با بصیرت و وفاداری، پاسدار استقلال و عزت ملی بوده‌اند. درود بر سرداران شهید، بر شهدای گمنام، بر سربازان فداکار جبهه اطلاعاتی، و سلام بر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) که با فرماندهی شجاعانه، جریان مقاومت در برابر اردوگاه ظلم و سلطه‌ی صهیونیستی ـ آمریکایی را مقتدرانه رهبری می‌کنند.»

 وزیر اطلاعات با اشاره به ماهیت دشمنی ساختار یافته و ریشه‌دار نظام سلطه، تصریح کرد: «دشمن اصلی ملت ایران نه فقط رژیم جنایتکار صهیونیستی، بلکه یک جریان صهیونیستی ـ آمریکایی است که دشمن ملت‌ها، دشمن حقیقت، عدالت و در نهایت، دشمن بشریت است.»

 خطیب ادامه داد:«باشگاه سلطه غربی در یک اشتباه محاسباتی مهلک، سگ هار خود را به جان ملت ایران انداخت، اما با انسجام ملت، مقاومت جانانه نیروهای مسلح، فداکاری‌های نیروهای اطلاعاتی و امنیتی، و فرماندهی راهبردی رهبر معظم انقلاب، جهان شکست خفت‌بار این فرزند نامشروع سلطه غرب را مشاهده کرد.»

وزیر اطلاعات دولت چهاردهم با اشاره به بیانیه رسمی وزارت اطلاعات در تاریخ ۲۰ خرداد، افزود: «سربازان گمنام امام زمان (عج) طی یکی از پیچیده‌ترین و چندلایه‌ترین عملیات‌های اطلاعاتی، موفق شدند به عمق نهانخانه‌های رژیم صهیونیستی نفوذ کرده و گنجینه‌ای از اطلاعات فوق‌محرمانه این رژیم را در حوزه‌های هسته‌ای، نظامی، اطلاعاتی و علمی، به‌طور کامل استخراج و به داخل کشور منتقل کنند.»

وی ادامه داد: «این نفوذ بزرگ، محصول ماه‌ها طراحی پیچیده، استقرار لایه‌های عملیاتی و اجرای موفق مراحل متعدد عملیات اطلاعاتی در دل ساختار دشمن بود. تنها بخش اندکی از این اطلاعات به‌صورت رسمی منتشر شده و ابعاد دیگر آن در فرصت مقتضی و بر اساس مصالح ملی اطلاع‌رسانی خواهد شد.»

 خطیب تأکید کرد: «این شکست اطلاعاتی سنگین، برای رژیمی که همواره خود را از نظر امنیتی نفوذناپذیر معرفی می‌کرد، ضربه‌ای حیثیتی و راهبردی محسوب می‌شود. ملت ایران بدانند که سربازان گمنام امام زمان، در سکوت و در سایه، در حال انجام رسالت‌های بزرگی هستند که امنیت پایدار کشور ثمره آن است. این پیروزی را به پیشگاه فرمانده معظم کل قوا، ملت شریف ایران و خانواده بزرگ جامعه اطلاعاتی کشور تبریک عرض می‌کنم.»

وی در ادامه گفت: بخش اندکی از تاریخ پنهانکاری‌های رژیم و حامیانش آشکار شده و سیاست ابهام هسته‌ای این رژیم پایان یافته است.

وی افزود: اطلاعات کامل شامل اسامی، مشخصات، نشانی‌ها و روابط کاری ۱۸۹ متخصص هسته‌ای و نظامی رژیم و پروژه‌های مرتبط با هر یک کشف شده که این فهرست همچنان در حال تکمیل است.

وزیر اطلاعات تصریح کرد: در اطلاعات به‌دست‌آمده، جزئیات دقیق اماکن حساس نظامی با کاربردهای دوگانه وجود دارد که با تحویل مختصات آن‌ها به یگان‌های موشکی کشور، در جنگ ۱۲ روزه برخی از آن‌ها هدف قرار گرفته‌اند.

 

منبع : خبر آنلاین

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار