| کد مطلب: ۱۱۸۱۳۴۰
لینک کوتاه کپی شد

واکنش ترامپ به وارد شدن پهپادهای روسی به لهستان

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در واکنش به حادثه نقض حریم هوایی لهستان توسط پهپادهای روسی، گفت که این اتفاق، شاید فقط یک اشتباه بوده باشد.

واکنش ترامپ به وارد شدن پهپادهای روسی به لهستان

به گزارش آرمان ملی آنلاین ،به نقل از خبرگزاری بلومبرگ، ترامپ در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه به هیچ وجه از ماجرای نقض حریم هوایی لهستان که ورشو و دیگر متحدان سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را نگران کرده است، خوشحال نیست، اظهار کرد: امیدوارم این وضعیت به پایان برسد.رئیس جمهور آمریکا همچنین افزود که حتی نزدیک شدن به نقض حریم هوایی اعضای ناتو نیز از نظر او قابل قبول نیست و روسیه را بابت چنین اقدامی محکوم خواهد کرد.

ترامپ روز چهارشنبه (به وقت محلی) نیز به سرنگونی پهپادهای روسی که در جریان حمله به غرب اوکراین، حریم هوایی لهستان متحد ناتو را نقض کردند واکنش نشان داده بود.

رئیس جمهور آمریکا در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال، نوشت: ماجرای نقض حریم هوایی لهستان توسط روسیه با پهپاد چیست؟ شروع شد!

مقام‌های لهستانی پیشتر اعلام کرده بودند که این کشور و متحدانش در ناتو، پهپادهای روسی را که در جریان تهاجم به اوکراین حریم هوایی لهستان را نقض کرده بودند، سرنگون کرده‌اند.

نخست وزیر لهستان مدعی شد که همه این پهپادها از بلاروس وارد کشورش شده بودند.

وزارت دفاع روسیه چهارشنبه در بیانیه‌ای در این باره، گفت: هیچ قصدی برای درگیری با هیچ هدفی در قلمرو لهستان وجود نداشت.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار