پیش بینی آب و هوای گیلان تا سه شنبه 28 مرداد/ بارش باران و تگرگ
محمد دادرس، مدیرکل هواشناسی گیلان، از رفت و برگشت هوای خنک از سه شنبه خبر داد و گفت: احتمال بارش های رگباری تا پایان هفته وجود دارد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، محمد دادرس آسمان گیلان را ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: جیرنده با ۱۵ و لوشان با ۳۰ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.
وی در گفت وگو با ایسنا، نقشه های هواشناسی را نشان دهنده فعالیت سامانه بارشی و خنک در منطقه دانست و افزود: ابرناکی و مه آلود بودن هوا و کاهش نسبی دما و وزش باد و بارندگی رگباری و شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و رعد و برق و تگرگ از دیگر پدیده های مورد انتظار طی امروز است.به گفته مدیرکل هواشناسی گیلان، به تدریج از اواخر وقت امروز تا سه شنبه با استقرار جوی نسبتا پایدار، کاهش ابر و افزایش نسبی دما مورد انتظار است.دادرس با اشاره به بارش ۲۵.۳ میلی متری در ماسوله طی ۲۴ ساعت گذشته، خاطرنشان کرد: طی چهارشنبه تا ظهر پنجشنبه با نفوذ سامانه نسبتا ناپایدار، شرایط برای افزایش ابر و مه آلود بودن هوا و وزش باد و بارندگی رگباری و شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و رعد و برق و تگرگ فراهم می شود.وی همچنین بیشینه ارتفاع موج در سواحل گیلان طی امروز و فردا را بین ۷۰ تا ۱۰۰ سانتی متر دانست.
ارسال نظر