| کد مطلب: ۱۱۷۷۸۳۱
لینک کوتاه کپی شد

درگیری خانوادگی در دلفان چهار کشته برجا گذاشت

فرمانده انتظامی شهرستان دلفان گفت: پلیس در کمتر از یک ساعت فردی را که چهار نفر از برادرزاده‌های خود را به قتل رسانده بود دستگیر کرد.

درگیری خانوادگی در دلفان چهار کشته برجا گذاشت

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ فردی در روستای باباجان دلفان، ۴ برادر زاده خود را کشتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، فرمانده انتظامی شهرستان دلفان با اشاره به وقوع یک قتل خانوادگی در روستای باباجان شهرستان دلفان اظهار داشت: متهم این پرونده با بهره‌گیری از سلاح جنگی کلاش اقدام به قتل چهار نفر از برادرزاده‌های خود کرده و بلافاصله پس از حادثه از محل متواری شده بود.

سرهنگ بهروز بازوند افزود: با انجام اقدامات گسترده پلیسی و اشراف اطلاعاتی، مأموران انتظامی پس از هماهنگی قضائی موفق شدند متهم را در مخفیگاهش شناسایی و در عملیاتی ضربتی کمتر از یک ساعت پس از وقوع حادثه، او را به همراه سلاح و تعدادی فشنگ دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان دلفان در خصوص انگیزه این جنایت تصریح کرد: متهم در تحقیقات پلیس علت درگیری و قتل را اختلافات ملکی و مشکلات قبلی عنوان کرده است.

سرهنگ بازوند در پایان گفت: متهم پس از تکمیل تحقیقات و تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده است.

 

منبع : برترین ها

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار