واکنش تند چین به تهدید آمریکا درمورد ایران
سفیر چین در تهران در واکنش به فشارهای آمریکا به چین برای بر عدم خرید نفت از ایران و روسیه و اعمال افزایش تعرفه به پکن خاطرنشان کرد: چین با تحریمهای یک جانبهگرایی آمریکا مخالف است و تجارت عادی میان چین و ایران تحت تاثیر منفی این اقدامات قرار نمیگیرد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ،وزیر خزانهداری آمریکا اخیرا ضمن ابراز نگرانی از خرید نفت ایران توسط چین، پکن را تهدید کرد که در صورت تداوم خرید نفت از روسیه نیز با تعرفه ۱۰۰ درصدی مواجه خواهد شد.
«اسکات بسنت» در یک نشست خبری در استکهلم این مطلب را بیان کرده و همچنین اعلام داشت که «ما همچنان نگرانی خود را در مورد خرید نفت ایران توسط چین که تحت تحریم است و ۹۰ درصد آن را پکن خریداری می کند، ابراز میکنیم».
«زونگ پی وو» سفیر چین در تهران در گفتوگو با ایسنا درباره اعمال فشار آمریکا علیه پکن در صورت خرید نفت از ایران و روسیه اظهار کرد: به طور ساده پاسخ دهم که تجارت بین چین و ایران یک تجارت عادی است؛ یعنی این تجارت عادی نباید تحت تحریم یک جانبه طرف سوم باشد.
این دیپلمات چینی همچنین تاکید کرد: به همین دلیل با هژمونی و یکجانبهگرایی به خصوص تحریمهای یکجانبهگرایی آمریکا مخالفت میکنیم. تجارت عادی چین و ایران تحت تاثیر منفی این عامل قرار نمیگیرد.
او خاطرنشان کرد: در واقع، در این سالهای اخیر ما اقدامات زشت آمریکا را خوب میدانیم. ما با طرفهای مربوطه از جمله طرف ایرانی ارتباطات خود را حفظ میکنیم تا تجارت عادی طرفها تحت تاثیر این اقدامات نباشد.
ارسال نظر