| کد مطلب: ۱۱۷۵۹۲۶
لینک کوتاه کپی شد

تعطیلات یک هفته ای در دولت تصویب می شود؟

به گفته وزیر میراث فرهنگی در صورت تصویب هیات دولت در هفته آینده، طرح ارائه تسهیلات سفر به مردم و تعطیلی یک هفته ای تا پیش از پایان تابستان اجرا می شود.

 تعطیلات یک هفته ای در دولت تصویب می شود؟

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در گفتگوی ویژه خبری درباره وضعیت گردشگری در پساجنگ گفت: دشمن با انجام جنگ ترکیبی با پشتوانه آمریکا و ناتو تصمیم داشت که نظام جمهوری اسلامی را دچار تغییر کند. ما از لفظ اسرائیل زیاد استفاده می‌کنیم. این جنگ، جنگ ناتو با ایران در جغرافیای اسرائیل بود.

وی گفت: آن چیزی که امروز باید به عنوان ملت ایران احساس غرور داشته باشیم این است که دشمن در تغییر نظام اسلامی ناموفق بود. این جنگ دستاورد همدلی و همکاری مردم را داشت.

صالحی امیری درباره اینکه وزارت میراث فرهنگی درباره گفته‌های رئیس آژانس اتمی در باره قرار گرفتن اورانیوم غنی شده زیر آثار باستانی چه واکنشی داشت گفت: ما به دنبال این بودیم که این موضوع را به لحاظ حقوقی و بین المللی پیگیری کنیم اما متوجه شدیم خبرنگار با طرح سوالی این موضوع را مطرح کرد و او در این باره پاسخ مثبتی نداد پس ما مستندی مبنی بر اینکه رئیس آژانس چنین چیزی گفته باشد پیدا نکردیم.

 

منبع : مهر

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار