| کد مطلب: ۱۱۷۵۵۰۳
لینک کوتاه کپی شد

بقایی: نشست سه جانبه چین، روسیه و ایران فردا در تهران برگزار می شود

سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار کرد: ما در وزارت خارجه از هیچ فرصتی برای پیگیری حقوق ملت ایران و مستندسازی این جنایت و پاسخگو کردن جنایتکارانی که در این تجاوز وحشیانه نقش و مشارکت کردند، کوتاهی نخواهیم کرد.

بقایی: نشست سه جانبه چین، روسیه و ایران فردا در تهران برگزار می شود

نشست سه جانبه چین، روسیه و ایران فردا در تهران برگزار می‌شود

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ اسماعیل بقایی همچنین در ارتباط با رایزنی‌های ایران با روسیه و چین در ارتباط با موضوع مکانیزم ماشه و تهدیدهای اروپایی‌ها در این زمینه گفت: روسیه و چین هر دو عضو برجام و شورای امنیت سازمان ملل هستند و در هر روندی که در این زمینه شکل بگیرد، می‌توانند نقش ایفا کنند.

وی ادامه داد: ما روابط خوبی با روسیه و چین داریم، طی یک سال گذشته در ارتباط با موضوع مکانیزم ماشه گفت‌وگوهای خوبی با چین و روسیه داشته‌ایم.

وی ادامه داد: فردا(سه‌شنبه) قرار است نشست سه جانبه چین، روسیه و ایران در تهران در سطح مدیران کل برگزار شود که در آن موضوع هسته‌ای نیز مطرح خواهد شد.

هیچ مبنا و دلیلی برای بازگشت تحریم‌های لغو شده علیه ایران وجود ندارد

بقائی ادامه داد: ما در رایزنی‌های مستمر و مداوم هستیم که مانع اجرای این مکانیزم و یا کاهش اجرای تبعات آن باشیم البته همانطور که گفتم از نظر حقوقی، منطقی، اخلاقی و سیاسی هیچ مبنا و دلیلی برای بازگشت تحریم‌های لغو شده علیه ایران وجود ندارد.

رئیس‌جمهور طی هفته‌های آینده به پاکستان سفر می‌کند

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به سوالی تاکید کرد: این برنامه‌ریزی انجام شده که رئیس‌جمهور طی هفته‌های آینده به پاکستان سفر کند، البته اخبار و جزئیات بیشتر در این زمینه از سوی دفتر رئیس‌جمهور اعلام خواهد شد.

لاریجانی به عنوان فرستاده ویژه رئیس‌جمهور، حامل پیام و دیدگاه کلان ایران به پوتین بود

بقائی در  پاسخ به سوالی در مورد سفر روز گذشته «علی لاریجانی» مشاور مقام معظم رهبری به مسکو  و دیدار وی با  پوتین و این که آیا وزارت خارجه در جریان این سفر بوده است، گفت: آقای لاریجانی به عنوان فرستاده ویژه رئیس‌جمهور، حامل پیام و دیدگاه کلان جمهوری اسلامی ایران راجع به تحولات منطقه تحولات بین‌المللی و همینطور روابط دوجانبه بودند.

وی افزود: ایشان دیدار خیلی خوبی  با رئیس‌جمهور روسیه داشتند که در آن، در مورد طیف متنوعی از موضوعات به ویژه روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای بعد از تحولات سه چهار هفته اخیر  بحث و گفت‌وگو  کردند.

وی ادامه داد:  این امر متعارفی است که کشورها به فراخور تحولات و با توجه به اهمیت موضوعات، فرستاده‌هایی را به کشورهای هدف اعزام کنند. ایشان قبلاً هم در همین جایگاه سفرهایی را از جمله به روسیه داشتند، بنابراین این امر متعارفی است و وزارت خارجه هم در جریان این سفر بود.

 

منبع : ايسنا

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار