| کد مطلب: ۱۱۷۴۴۶۴
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ و خوشمزه به روش خانگی

ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در فصل تابستان تهیه می شود. امروز قصد داریم طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه ترشی آلبالو خوشرنگ و خوشمزه به روش خانگی

به گزارش آرمان ملی آنلاین، ترشی آلبالو یکی از ترشی های لاکچری و بسیار خوشمزه ایرانی محسوب می شود که معمولا در رستوران های گران قیمت در کنار انواع غذاهای سنتی ایرانی سرو می شود. شما می توانید این ترشی را در منزل به راحتی تهیه کنید و از خوردن آن کنار غذا لذت ببرید.

 

مواد اولیه

آلبالو یک کیلوگرم
آب ۳ لیوان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

بهتر است از آلبالوهای رسمی که ریز هستند برای ترشی آلبالو استفاده کنید چرا که ترشی مطبوعی دارند.

ابتدا آلبالوها را تمیز کنید و بشویید. بهتر است هسته آلبالوها را جدا نکنید.

آلبالوهای شسته شده را در ظرف شیشه ای در دار بریزید و نصف شیشه را سرکه سفید بریزید.

در یک ظرف کمی آب بجوشانید و اجازه دهید سرد شود. سپس یک قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری شکر را در این آب حل کنید و مابقی شیشه را با آب پر کنید. کمی از آب ترشی را بچشید و اگر دیدید سرکه آن زیاد است و خیلی ترش است کمی آب جوشیده سرد شده با شکر بیشتری به آن اضافه کنید. ترشی یا ملس بودن آب ترشی بستگی به مزاج و علاقه شما دارد. اضافه کردن شکر و نمک و همچنین سرکه کاملا اختیاری است و آسیبی به ترشی نمی زند البته سعی کنید شکر بیشتر از ۲ قاشق غذاخوری نشود.

بعد از ریختن همه مواد درب ظرف را محکم ببندید و آن را به مدت یک هفته در بیرون یخچال نگه داری کنید و بعد از یک هفته آن را داخل یخچال قرار دهید و نوش جان کنید. بهتر است ترشی را بعد از رسیدن در جای خنک نگهداری کنید.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار