طرز تهیه لوبیا پلوی شیرازی ؛ غذایی خوشمزه و پرطرفدار با دستوری ساده
امروز قصد داریم طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی را به شما آموزش دهیم که با سایر انواع لوبیا پلو فرق دارد. در این مدل لوبیا پلو به جای لوبیا سبز، از لوبیا چشم بلبلی استفاده میشود و سبزی اصلی آن هم شوید است. با ما همراه باشید.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، لوبیا پلو شیرازی را هم یک غذا با مرغ می توان درست کرد هم با گوشت قرمز و چرخ کرده. ما امروز دستور این غذا را با مرغ به شما آموزش می دهیم.
مواد اولیه
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ ۲ عدد
لوبیا چشم بلبلی ۱.۵ پیمانه (شسته و خیس شده)
پیاز درشت ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۲۵ تا ۳۰ گرم
شوید به مقدار لازم
زعفران دم کرده و نمک به مقدار دلخواه
زردچوبه و فلفل سیاه از هر کدام نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه
قبل از هر چیزی باید لوبیا چشم بلبلی را از دو ساعت قبل خیس کنیم و بعد آن را حدود ۱:۳۰ دقیقه بپزید. حواستان باشد که اجازه ندهید لوبیاها له نشود چون قرار است با برنج و مرغ هم بپزد.
برنج ها را نیز حدود یک ساعت با آب جوش خیس کنید و مقداری نمک به آن بزنید. سپس آن را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید بجوشد و کمی زنده آن را آبکش کنید.
یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن و کره تفت دهید. دو حبه سیر را نیز له و به پیازداغ اضافه کنید.
دو عدد سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد و به پیاز داغ اضافه کنید. وقتی مرغ ها سرخ شد و پخت کمی زعفران دم کرده و نمک اضافه کنید. زیر ماهیتابه را کم کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر مرغ ها روی حرارت بماند تا عطر زعفران را به خود بگیرد. حالا لوبیاها را به مرغ اضافه کنید.
کمی روغن ته قابلمه برنج بریزید و سیب زمینی ورقه ای ته آن بچینید. برنج آبکش شده و شوید خشک، مرغ و لوبیا را لابلای برنج بریزید و همین طور لایه لایه همین کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. کمی دارچین هم روی برنج بپاشید تا عطر بهتری پیدا کند. در آخر هم کمی زعفران دم کرده روی آن بریزید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم دم بکشد. قبل از سرو خوب برنج را با مواد مخلوط کنید و داخل ظرف سرو بکشید. نوش جان.
ارسال نظر