| کد مطلب: ۱۱۷۴۰۳۰
لینک کوتاه کپی شد

احمد زیدآبادی: درباره نفوذ پاسخگو باشید

احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب با انتشار یادداشتی نسبت به تشکیل هیئت حقیقت‌یاب برای بررسی چگونگی نفوذ اسرائیل به کشور توصیه‌هایی را مطرح کرد.

احمد زیدآبادی: درباره نفوذ پاسخگو باشید

به گزارش آرمان ملی آنلاین،  احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب با انتشار یادداشتی نسبت به تشکیل هیئت حقیقت‌یاب برای بررسی چگونگی نفوذ اسرائیل به کشور توصیه‌هایی را مطرح کرد.

او می‌نویسد: من هر روز منتظرم که یک هیئت حقیقت‌یاب برای تحقیق بی‌طرفانه و علمی در بارهٔ چگونگی نفوذ دستگاه جاسوسی اسرائیل در داخل کشور و تعیین تقصیر و قصور همهٔ نهادها و مسئولان زمینه‌ساز آن تشکیل شود و بر اساس نتایج تحقیق، پالایشی اساسی برای مسدود کردن راه‌های آن صورت گیرد.

اما گویی از نگاه برخی نهادهای مسئول اصلاً اتفاق خاصی رخ نداده که نیاز به تحقیق داشته باشد! برخی به گونه‌ای حرف می‌زنند که انگار ترور ناگهانی و همزمان بالاترین مقام‌های نظامی و متخصصان هسته‌ای یک امر عادی و معمول بوده است! گویی چند مهاجر افغان و اپلیکیشن واتساپ مسئول این فاجعه بوده‌اند و با اخراج و مسدود کردن آنها مشکل حل می‌شود! 

چنین برخوردهایی بی‌نهایت نگران کننده و تردیدبرانگیز است. از سران قوا انتظار می‌رود که دربارهٔ تشکیل هیئت تحقیق و نفوذ وحشتناکی که اتفاق افتاده است، پاسخگو باشند.این اتفاق در هر کشور دیگری رخ داده بود، صدها استعفا و برکناری به دنبال داشت، چرا در کشور ما حتی یک جابجایی صورت نگرفته است؟ 

 

منبع : عصر ایران

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار