| کد مطلب: ۱۱۷۳۹۷۲
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه آلبالو پلوی مجلسی با مرغ/ یک غذای خوشمزه و خوش عطر تابستانی

اصالت آلبالو پلو به شهر شیراز بر می گردد و معمولا این غذا را در فصل آلبالو یعنی تابستان درست می کنند. پیشنهاد می کنیم حتما این غذای خوش عطر و خوش طعم را برای یک بار هم که شده درست کنید و از خوشمزگی غیر قابل توصیف آن لذت ببرید.

طرز تهیه آلبالو پلوی مجلسی با مرغ/ یک غذای خوشمزه و خوش عطر تابستانی

به گزارش آرمان ملی آنلاین، تابستان فصل آلبالوست و اگر علاقه مند به درست کردن آلبالو در فصل زمستان هستید حتما آن را در این فصل تهیه و فریز کنید تا بتوانید در تمام فصل‌ها این غذای خوشمزه را تهیه کنید.

مواد اولیه

پیاز ۲ عدد
آلبالو ۲ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
ران یا سینه مرغ ۳ تکه
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
پودر انبه نصف قاشق چای خوری
ادویه تندوری ۳.۴ قاشق چای خوری
برگ بو ۲ عدد
رزماری تازه یک شاخه
طرز تهیه

ابتدا برای تهیه مرغ زعفرانی، زعفران را آسیاب کنید و به همراه یخ اجازه دهید تا دم بکشد.

دو عدد پیاز را خلالی کنید و ۳ دقیقه روی حرارت تفت دهید. مرغ ها را اضافه کنید و به آن نمک، فلفل سیاه، پودر انبه، کمی پودر تندوری و زعفران دم کرده را اضافه کنید. دقت کنید تمام این کارها را در حالی انجام بدید که حرارت همچنان بالاست.

دو طرف مرغ ها را حدود ۵ دقیقه حرارت دهید و آب جوش اضافه کنید و در این مرحله زیر حرارت را کم کنید تا مرغ ها آرام آرام بپزد. دو عدد برگ بو و یک شاخه رزماری هم داخل آب مرغ بیندازید و وقتی مرغ ها کاملا پخت آنها را بردارید.

در تهیه آلبالو پلو دقت کنید به ازای هر پیمانه برنج ۲ پیمانه آلبالو بریزید.

ابتدا هسته آلبالوها را جدا کنید و سپس آلبالوها را داخل یک ماهیتابه روی حرارت کم همراه کمی شکر و روغن به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.

برنج را نیز به همراه نمک به مدت ۷ دقیقه داخل آب جوش بجوشانید و بعد آبکش کنید. آلبالوها را خیلی آرام با برنج آبکش شده مخلوط کنید تا له نشوند. البته می توانید لا به لای برنج هم بریزید. آلبالو پلو را دم بیندازید و اجازه دهید حدود یک ساعت دم بکشد.

بعد از یک ساعت هم آلبالوپلو و هم مرغ زعفرانی ما آماده است. می توانید روی آن را با خلال پسته و برنج زعفرانی تزیین کنید. نوش جان.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار