| کد مطلب: ۱۱۷۳۳۱۱
لینک کوتاه کپی شد

ساپینتو نیامده به چالش خورد

​ هیچ‌کدام از بازیکنان خط حمله استقلال در لیگ بیست و دوم، در لیگ فصل جدید آبی‌پوش نیستند.

 ساپینتو نیامده به چالش خورد

ریکاردو ساپینتو امسال برای دومین مقطع در استقلال حضور پیدا خواهد کرد و هدایت آبی‌پوشان را برعهده خواهد گرفت.

از جمع بازیکنان استقلال در لیگ بیست و دوم حسینی، حردانی، چشمی، جلالی، مرادمند، نیک نفس، رضاوند و صادقی هنوز در استقلال هستند که احتمالا نیک‌نفس، صادقی و مرادمند از این تیم جدا خواهند شد. مساله عجیب اما اینجاست تیم بسیار هجومی ساپینتو حالا هیچ یک از مهره‌های خط حمله آن سال را ندارد.

استقلال در آن سال مهاجمانی چون شهباززاده، پیمان بابایی، مهدی قایدی، آرمان رمضانی، امیر ارسلان مطهری و محمد محبی را داشت که این روزها هیچ‌کدام در استقلال حضور ندارند. امیر علی صادقی و رضا میرزایی هم که در مواقع کمبود بازیکن برای استقلال در خط حمله به میدان می‌رفتند در فصل آینده در جمع آبی‌پوشان حضور ندارند و در واقع ساپینتو باید خط حمله استقلال را از نو بسازد.

در حال حاضر بازیکنان استقلال در خط حمله کوجو، آزادی، علیرضا کوشکی، محمد حسین اسلامی و مهرداد محمدی (احتمالا جدا می‌شود) هستند که هنوز تکلیف حضورشان در فصل آینده مشخص نیست. در نتیجه باید دید ساپینتو برای این منطقه از زمین چه تصمیمی خواهد گرفت.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار