| کد مطلب: ۱۱۷۳۱۹۶
لینک کوتاه کپی شد

تقدیر رئیس جمهور ونزوئلا از مجری شبکه خبر

جوایز ویژه روزنامه‌نگاری ونزوئلا از سوی نیکلاس مادورو به خبرنگاران ایرانی از جمله مجری شبکه خبر ارائه شد.

تقدیر رئیس جمهور ونزوئلا از مجری شبکه خبر

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛طی مراسمی که به مناسبت روز ملی روزنامه‌نگاری در کاخ ریاست‌جمهوری ونزوئلا، برگزار شد، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور این کشور، جوایز ویژه روزنامه‌نگاری را به «سحر امامی» مجری شبکه خبر و همچنین شهیدان «نیما رجب‌پور» سردبیر بخش خبر و «معصومه عظیمی» کارمند بخش اداری تلویزیون که در حملات رژیم صهیونیستی به صداوسیما به شهادت رسیدند، اهدا کرد.

«علی چگنی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در کاراکاس به نمایندگی از آن‌ها، این جایزه را دریافت کرد.

سحر امامی نیز در ویدئویی که به این مراسم ارسال کرده، روایتی از جنایت‌های رژیم صهیونسیتی در حمله به ایران از جمله کشتار غیرنظامیان زنان و کودکان ارائه کرده است.

در بیست و ششم خرداد ماه، رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزات خود، ساختمان شیشه‌ای صداوسیما را مورد حمله قرار داد که در پی این حمله، تعدادی زخمی و ۲ نفر نیز به شهادت ایستادند.

اجرای شجاعانه سحر امامی در هنگام حملات رژیم صهیونیستی به صداوسیما مورد توجه مردم و رسانه‌ها قرار گرفت.

 

 

منبع : ايسنا

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار