| کد مطلب: ۱۱۷۲۳۲۴
لینک کوتاه کپی شد

انهدام ۵ فروند پهپاد اسرائیل در آسمان لرستان

«دشمن با شایعه‌سازی در جبهه جنگ روانی فعال است، برای خنثی‌سازی این سلاح مراجعه به مراجع رسمی خبر مهم است و خواهش من این است در مورد شایعات با حساسیت و دقت برخورد کنیم.»

انهدام ۵ فروند پهپاد اسرائیل در آسمان لرستان

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: تاکنون با اقدام به موقع جان‌برکفان سپاه و ارتش قهرمان، پنج فروند پهپاد پیشرفته دشمن در منطقه عمومی خرم‌آباد سرنگون شده است. 

سعید پورعلی عصر پنج‌شنبه در گفت‌وگوی تلویزیونی با شبکه استانی لرستان، اظهار کرد: از مردم می‌خواهم برای افزایش امنیت عمومی استان با هوشیاری هر گزارشی که حاوی تردد مشکوک در سطح محلات، خودروهای فاقد پلاک، عکس‌برداری از اماکن و تأسیسات حساس را مشاهده کردند را با حساسیت و دقت به شماره‌تلفن‌های ۱۱۰.۱۱۳ و ۱۱۴ اعلام کنند. 

وی با تأکید بر اینکه یکی از مصادیق همکاری و مشارکت مردم در تأمین امنیت عمومی همین حساسیتی است که نسبت به این موضوع دارند، افزود: از این طریق شاهد دستگیری‌های متعددی بوده‌ایم و هوشیاری و مشارکت مردم می‌تواند سلاح نفوذی‌ها، ستون‌پنجم و کسانی که با دین و آئین این ملک و ملت دشمنی دارند را ابتر و خلع سلاح کند. 

معاون استاندار لرستان ضمن ارائه گزارش به مردم، به تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: ذخیره‌سازی غذایی از سوی مردم اصلاً ضرورتی ندارد، چون ما مشکلی در تأمین کالاهای اساسی نداریم. 

پورعلی با بیان اینکه پایداری خدمات در حوزه رفع نیازهای مردم قطعی است و مردم تردیدی در این رابطه نداشته باشند، تاکید کرد: ستاد تنظیم بازار و شورای آرد و نان چند تصمیم مهم گرفته‌اند، بنا شد نانوایی‌ها در محلاتی که شلوغ هستند تا ساعت ۲۱ به پخت نان ادامه بدهند، به تعبیر دیگر ما افزایش ساعت پخت نان را خواهیم داشت، در صورتی هم افزایش ساعت پخت نان باز هم ضرورت داشته باشد، بناست که تا ساعت ۲۴ استمرار داشته باشد. 

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به استفاده از خبازی‌های سیار در سطح مناطق پرجمعیت استان، گفت: ستاد تنظیم بازار و شورای آرد و نان به مردم شریف و هم استانی این اطمینان را می‌دهد که در این بخش هم ما هیچ کمبودی نداریم و مردم با آرامش و اطمینان در این حوزه خریدهای خود را انجام بدهند. 

پورعلی با بیان اینکه در چند روز اخیر تیم‌های نظارت و بازرسی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی را با هدایت مدیرکل سیاسی برای بررسی وضعیت ارائه خدمات و فرمانداری‌ها فعال کرده‌ایم، گفت: دیروز و امروز این هیئت از شهرستان‌های ازنا، الیگودرز، بروجرد و دورود بازدید و در برخی از جلسات اقتصادی و امنیتی شرکت کرده‌اند و همراه با فرمانداران این شهرستان‌ها از مناطق مختلف اراده خدمات بازدید به عمل آوردند. 

 

منبع : ایرنا

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار