| کد مطلب: ۱۱۷۱۱۹۸
لینک کوتاه کپی شد

پشت پرده حضور کره‌ای‌ها در مشهد فاش شد!

یک مسئول فدراسیون فوتبال درباره سفر تیم فوتبال کره شمالی به مشهد توضیح داد.

پشت پرده حضور کره‌ای‌ها در مشهد فاش شد!

به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از تسنیم؛ علی دهقانی درباره انتقال دیدار تیم ملی فوتبال ایران با کره شمالی به تهران به جای مشهد مقدس اظهار داشت: مکاتبه با کره شمالی برای گرفتن بلیت یا برنامه پروازی را از دو ماه پیش آغاز کردیم. پیام‌های متعددی از عوامل تیم کره داشتیم که اگر از ریاض به استانبول و بعد به مشهد برویم، باید هفت ساعت در استانبول بمانیم.

وی با بیان اینکه کره‌ای‌ها خواستار برگزاری مسابقه در تهران بودند، خاطرنشان کرد: آنها می‌خواستند به تهران بیایند؛ حتی اگر بازی در مشهد برگزار شود. اقدامات لازم را برای برگزاری دیدار در مشهد انجام دادیم، اما تأییدیه نهایی را نگرفته بودیم. به اعضای تیم کره شمالی گفتیم بلیت مشهد را تهیه نکنند تا خبر قطعی را بدهیم که گفتند بلیت استانبول را رزرو کردیم.

عضو دپارتمان بین‌الملل فدراسیون فوتبال با بیان اینکه عوامل کره شمالی نمی‌خواستند پرواز استانبول به مشهد را تهیه کنند، تأکید کرد: بازی به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌ها و اصرار کره برای انتقال بازی، به تهران منتقل شد. وقتی اعلام کردیم که مسابقه در تهران برگزار می‌شود، آنها گفتند بلیت گرفته‌ایم.

دهقانی در مورد رد درخواست کره شمالی تصریح کرد: استنباط بر این بود که باید جهت انجام سه سفر برای کره‌ای‌ها بلیت می‌گرفتیم. به این ترتیب ۱۲۰ هزار دلار برای کاروان ۴۲ نفره هزینه می‌شد. بلیت اعضای تیم ملی کره شمالی رزرو بود و کره‌ای‌ها اصرار داشتند ما برای آنها بلیت تهیه کنیم که در مکاتبه با کنفدراسیون فوتبال آسیا زیر بار نرفتیم.

وی در پایان اظهارات خود گفت: به دلیل رسیدن به روزهای اعزام، عوامل کره شمالی مجبور شدند رزرو بلیت مشهد را قطعی کنند و به این شهر رفتند. ما هم بلیت سفر اعضای تیم کره شمالی را به تهران تهیه کردیم و اگر این چرخه طی نمی‌شد، باید ۱۱۰ هزار دلار پرداخت می‌کردیم. تدبیری که فدراسیون به خرج داد، این چرخه را به انتها رساند.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار