اولین پس لرزه افشاگری همتی علیه نمایندگان/ محسن زنگنه: چهار ساعت به او فرصت داده شود تا ادعایش را ثابت کند
سخنگوی کمیسیون آییننامه داخلی مجلس در واکنش به ادعای وزیر سابق اقتصاد علیه نمایندگان مجلس در توئیتی پیشنهاد کرد ۴ ساعت به او وقت داده شود تا مطالبش را شفاف بیان کرده و ادعایش را ثابت کند.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس در صفحه توئیتر شخصی خود نسبت به ادعای اخیر عبدالناصر همتی وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی که با استیضاح نمایندگان مجلس از پاستور بیرون رفته بود، واکنش نشان داد. او مدعی شده بود نمایندگان به دنبال پُست و سمت بودهاند!
در متن توئیت سخنگوی کمیسیون آییننامه داخلی مجلس آمده است:
«بر اساس تبصره یک ماده ۱۰۷ قانون آیین نامه داخلی مجلس به هیأت رئیسه پیشنهاد می کنم نه ۲۰ دقیقه که ۴ ساعت به وزیر سابق اقتصاد زمان بدهند تا مطالبی را که ادعا کرده قرار بوده در دفاع از عملکردش در روز استیضاح بگوید و بنا به مصالحی نگفته، کامل و شفاف بیان کند.»
همتی اخیرا در یک گفت و گوی تصویری با اشاره به ماجرای استیضاحش از وزارت اقتصاد اعلام کرد که نمایندگان مجلس خواستههایی از وی داشتهاند که قادر به برآوردن ان نبوده است.
ارسال نظر