پایان فصل تلخ پرسپولیس/ مدیرعامل وعده تحول داد
فصل ناکام پرسپولیس با سوپرجام از دسترفته، جایگاه سوم لیگ و ناکامی در جام حذفی به پایان رسید، اما حالا رضا درویش، مدیرعامل این باشگاه، قول داده است که از امروز، صفحه جدیدی برای سرخپوشان ورق خواهد خورد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتشار پیامی پس از پایان فصل فوتبالی برای سرخپوشان تاکید کرد که از امروز کارش را برای ساختن تیم فصل آینده آغاز خواهد کرد.
فصل فوتبالی برای پرسپولیس در شرایطی به پایان رسید که این تیم سوپرجام را به سپاهان واگذار کرد، در لیگ برتر عنوان سوم را کسب کرد و نتوانست سهمیه آسیا را بگیرد، در رقابت های جام حذفی هم از دور مسابقات کنار رفت تا یک فصل کاملا ناکام را سپری کند و دست خالی به استقبال فصل آینده برود.
رضا درویش که در طول فصل بارها مورد انتقاد هواداران قرار گرفته بود، در آخرین دیدار این تیم برابر هوادار هم از این انتقادات بی نصیب نماند و شعارهای تندی در ورزشگاه آزادی علیه او سر داده شد.
با این حال مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که یک بار تحت فشارها استعفا داد و مورد موافقت هیئت مدیره قرار نگرفت، پس از پایان فصل با انتشار پیامی به این ناکامی ها واکنش نشان داد:
ارسال نظر