| کد مطلب: ۱۱۶۸۴۲۰
لینک کوتاه کپی شد

بامداد خمار بعد از آبان مهمان خانه‌ها می‌شود

به دنبال انتشار خبرهایی درباره نقض حکم اعدام امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو، وکیل وی در گفت‌وگو با همشهری گفت: حکم اعدام موکلم نقض نشده است بلکه رئیس قوه قضائیه با درخواست ما مبنی بر اعمال ماده 477 آیین دادرسی کیفری موافقت کرده و پرونده برای بررسی به معاونت قضایی قوه قضائیه ارسال شده است.

بامداد خمار بعد از آبان مهمان خانه‌ها می‌شود

به گزارش آرمان ملی، پلتفرم تازه تاسیس با نزدیک شدن به قسمت پایانی سریال «آبان»، دو سریال جدید را برای عرضه در شبکه نمایش خانگی ارائه می‌کند.  

: سریال «بامداد خمار» که اقتباسی از یک رمان پرفروش و مشهور به کارگردانی نرگس آبیار و تهیه کنندگی محمدحسین قاسمی است در جدول پخش خردادماه پلتفرم جدید که فعالیتش را با پخش «آبان» آغاز کرده، قرار گرفته است. فیلمنامه «بامداد خمار» را محمد داوودی براساس رمان «بامداد خمار» نوشته فتانه حاج‌ سیدجوادی نوشته است؛ رمانی که در زمان انتشار خودش سروصدایی به پا کرد. این داستان با نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه، تلاش دارد تا روایت‌گر واقعیت‌های زندگی شخصیت‌های مختلف باشد. این سریال قرار است در ۳فصل ساخته شده است و بخش عمده تصویربرداری در قزوین است.

«موبه‌مو» شهبازی در پاییز

همچنین سریال «مو به مو» به نویسندگی و کارگردانی پرویز شهبازی و تهیه‌کنندگی مستانه مهاجر را در پاییز ۱۴۰۴ عرضه خواهد کرد. تاک شو «۱۳۰۰ آفرین» به تهیه‌کنندگی و اجرای رضا رشیدپور و رئالیتی شو «کاست» برنامه‌ای در حوزه سرگرمی با تم موسیقایی در سبد پخش تابستان و پاییز این پلتفرم قرار دارد.

پخش برنامه ترکیبی «اسپات لایت» نیز به کارگردانی فؤاد صفاریان پور قرار است از خرداد ۱۴۰۴ آغاز شود. «اسپات لایت» برنامه‌ای متفاوت با حضور هنرمندان برجسته است.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار