| کد مطلب: ۱۱۶۶۷۰۱
لینک کوتاه کپی شد

کمیته ویژه برای بررسی علل حادثه بندر رجایی تشکیل شد

اسکندر مومنی، وزیر کشور از تساوی تعداد مفقودان با جانباختگان خبر داد و گفت: «عملیات مهار آتش هنوز ادامه دارد.» وی از تشکیل کمیته ویژه بررسی این حادثه و احضار مقصران احتمالی خبر داد. هم‌اکنون تلاش برای شناسایی ده‌ها جسد بی‌هویت و پیگیری‌های قضایی در جریان است.

کمیته ویژه برای بررسی علل حادثه بندر رجایی تشکیل شد

به گزارش آرمان ملی آنلاین به نقل از خبر آنلاین، آمار موارد فوتی انفجار بندر شهید رجایی افزایش پیدا کرد.

 اسکندر مومنی، وزیر کشور درباره آخرین آمار موارد فوتی انفجار بندر شهید رجایی گفت: «تاکنون در حادثه بندر شهید رجایی ۴۶ فوتی داشتیم و تعداد مفقودین یا جنازه‌هایی که شناسایی نشدند با فوتی‌ها برابری می‌کند. همچنین عملیات مهار آتش و لکه گیری در حال انجام است.»

او بیان کرد: «کمیته‌ای برای ررسی عللی این حادثه تشکیل شد و برخی از موضوعاتی که مقصرین مشخص شده بود احضار شدند. و پیگیری‌ها در حال انجام است.»

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار