| کد مطلب: ۱۱۵۱۵۹۱
لینک کوتاه کپی شد
حذف بودجه پیشنهادی برای کاهش آلودگی هوا/ واکنش رئیس سازمان محیط زیست

حذف بودجه پیشنهادی برای کاهش آلودگی هوا/ واکنش رئیس سازمان محیط زیست

معاون رئیس‌جمهور اعلام کرد که در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، قرار بود معادل ۳۵ درصد از عوارض آلایندگی وصولی (طبق مواد ۲۷ و ۴۰ قانون مالیات بر ارزش افزوده) به توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی و کاهش آلودگی هوا اختصاص یابد، اما این بند در مجلس حذف شد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، شینا انصاری، رئیس سازمان محیط زیست، در واکنش به این موضوع در توییتر نوشت: "آلودگی هوا با شعار رفع نمی‌شود." این انتقاد به تصمیم مجلس در حذف این بند که می‌توانست در بهبود شرایط حمل‌ونقل عمومی و کاهش آلودگی هوا در شهرها مؤثر باشد، بیان شد.

این تغییر در لایحه بودجه سال آینده، در حالی که به نظر می‌رسید گامی مثبت برای رفع مشکلات زیست‌محیطی و حمل‌ونقل عمومی باشد، نگرانی‌های جدیدی را در میان فعالان محیط زیست و نهادهای مرتبط ایجاد کرده است.

 

منبع : تسنیم

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار