| کد مطلب: ۱۱۵۰۲۳۹
لینک کوتاه کپی شد
 دعوت ظریف از مردم برای شرکت در این پویش

دعوت ظریف از مردم برای شرکت در این پویش

معاون راهبردی رئیس‌جمهور از مردم برای مشارکت در پویش کاهش ۲ درجه‌ای دمای محیط منازل دعوت کرد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛  محمدجواد ظریف با انتشار ویدئویی، ضمن دعوت از مردم برای پیوستن به پویش «۲ درجه کمتر»، اظهار کرد: شرایط کشور هم از نظر آلودگی هوا هم از نظر میزان مصرف و ضرورت تنظیم بهینه مصرف به شکلی است که اگر همه ما در کنارهم، ۲ درجه از گرمای هوای منازل و محل کارمان را  کاهش دهیم، صرفه‌جویی قابل‌توجهی در مصرف گاز و انرژی کشور انجام می‌شود.

وی ادامه داد: با این اقدام، یکی از مشکلات جدی کشور که ناترازی انرژی است، کاهش خواهد یافت و عارضه آلودگی هوا که همه ما از آن رنج می‌بریم، کاهش خواهد یافت.

معاون راهبردی رئیس‌جمهوری افزود: چندان دشوار نیست هریک از ما با پوشیدن یک لایه لباس بیشتر در این پویش ملی حضور پیدا کنیم.

ظریف گفت: هموطنان عزیز را دعوت می‌کنم به این پویش بپیوندند. ما واقعا شرمنده مردم هستیم که با این کمبودها مواجهیم اما این کمبودها دلایل متعدد داخلی و خارجی دارد؛ به‌جای شماتت گذشتگان، به آینده فکر کنیم و با کاهش مصرف آینده بهتری را برای نسل‌های بعدی بسازیم.

 

 

منبع : ايسنا

جدید

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار