کاهش فشارخون با این موادغذایی
مطالعات نشان میدهد که افزودن انواع چاشنی از جمله سبزیهای معطر و ادویه میتواند به کاهش فشارخون کمک کند. بیماریهای قلبیوعروقی عامل اصلی مرگومیر است و فشارخون نیز یکی از مهمترین عوامل این عارضه است. براساس مطالعات افزودن ۶.۵ گرم ادویه یا سبزی معطر به غذا نقش مهمی در کاهش فشارخون دارد. وقتی غذا با ادویه و سبزی معطر طعمدار میشود، مصرف موادمضری مانند شکر، نمک و روغن کاهش مییابد و همین امر در کاهش فشارخون نقش دارد. از طرفی انواع ادویه مانند فلفل، زردچوبه و سبزیهای معطر نیز حاوی مواد مغذی هستند.
ارسال نظر