| کد مطلب: ۱۰۰۲۲۲۹
لینک کوتاه کپی شد

کامبوزیا پرتوی درگذشت

کامبوزيا پرتوي کارگردان و فيلمنامه‌نويس سينماي ايران درگذشت. نسرين مرادي همسر اين کارگردان تاييد کرد که کامبوزيا پرتوي صبح 4 آذرماه در بيمارستان «دي» از دنيا رفته است. کامبوزيا پرتوي که به‌دليل عمل قلب به بيمارستان مراجعه کرده بود، سرانجام به‌دليل ابتلا به کرونا در بيمارستان، درگذشت. اين کارگردان سينما که متولد 1334 است، کارگرداني فيلم‌هايي چون «ماهي،» «گلنار»، «بازي بزرگان»، «کافه ترانزيت»، «ننه‌لالا و فرزندانش»، «کاميون» را برعهده داشته است. تازه‌ترين ساخته او فيلم «کاميون» است که هنوز به نمايش عمومي در نيامده است. نويسنده فيلمنامه‌هاي آثاري چون «من ترانه 15 سال دارم»، «فراري»، «دايره»، «محمدرسول‌ا...(ص)» هم بوده است. چندي پيش اين هنرمند در جشنواره فيلم‌هاي کودکان و نوجوانان تقدير شد. او تاکنون چند جايزه داخلي و بين‌المللي را دريافت کرده است.

خاکسپاري با حضور خانواده

پيکر مرحوم کامبوزيا پرتوي، پنجم‌ آذرماه به خاک سپرده مي‌شود. کسري پرتوي؛ فرزند کامبوزيا پرتوي گفت: با توجه به شرايط موجود و دوران پيک کرونا، تدفين پيکر کامبوزيا پرتوي فيلمنامه‌نويس و کارگردان سينما با حضور خانواده‌اش در بهشت‌زهرا(س) و بدون برگزاري مراسمي انجام مي‌شود. براساس هماهنگي‌هاي به‌عمل آمده با خانه سينما پيکر اين کارگردان سينما چهارشنبه، پنجم آذرماه در قطعه هنرمندان به خاک سپرده خواهد شد.

باورم نمي‌شود او رفته باشد

پوران درخشنده در حاليکه از درگذشت کامبوزيا پرتوي به‌شدت اندوهگين بود، گفت: باورم نمي‌شود او رفته باشد چراکه پراز عشق به زندگي بود. اين فيلمساز از آخرين ديدار خود با پرتوي سخن گفت و ادامه داد: انگار همين چند روز پيش بود که او را در مراسم بزرگداشتش در جشنواره فيلم کودک و نوجوان ديديم. هرچند به‌سختي راه مي‌رفت ولي حالش خيلي بهتر شده بود، با چه عشقي از فيلمنامه تازه‌اش گفت که قصد ساختش را داشت و پيگير اکران فيلم قبلي‌اش هم بود. او پرازانرژي و عشق به زندگي بود و هيچ باورم نمي‌شود که در فاصله بسيار کوتاهي از دنيا رفته باشد. درخشنده اضافه کرد: در آن مراسم چقدر از ديدن دوستانش خوشحال بود. هرچند به‌دليل کرونا دورهم جمع‌شدن، سخت بود ولي خيلي خوشحال بود که دوستانش در مراسم بزرگداشتش شرکت کرده‌اند. اين کارگردان از عشق پرتوي به بچه‌ها نيز سخن گفت و افزود: او عاشق زندگي بود و عاشق کارش و بچه‌ها. در المپياد فيلمسازي جشنواره کودک و نوجوان در کنار هم بوديم. محبتي که بين و او و بچه‌ها جريان داشت، شگفت‌انگيز بود. در مدت کوتاهي توانسته بود همه بچه‌ها را جذب خود کند و با شور و شوق بسيار به آنان آموزش مي‌داد. درخشنده، درگذشت پرتوي را اتفاقي بسيار تلخ و غم‌انگيز دانست و ادامه داد: انسان بزرگي بود و يادگارهاي ارزشمندي از خود بر جاي گذاشت؛ فيلمنامه‌هاي خوب، فيلم‌هاي زيبا و فرزنداني نيکو. او فقدان پرتوي را تسليت گفت و ابراز تاسف کرد: عزيز بزرگي را در ميان فيلمنامه‌نويسان و کارگردانان سينماي ايران از دست داديم. اميدوارم بازماندگان سلامت باشند و روح او نيز شاد و در آرامش باشد. البته که اطمينان دارم او با آرامش از اين دنيا رفته است. پوران درخشنده در پايان گفت: روزهايي بسيار تلخ را سپري مي‌کنيم. گويي هر روز آبستن يک اتفاق دردناک است. متاسفم که هر روز سرمايه‌هايمان را اين چنين آسان از دست مي‌دهيم. بايد قدر يکديگر را بيشتر بدانيم. کرونا ثابت کرد لحظه‌ها معناي ديگري دارند.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار