سمیعی؛ از حراست وزارتخانه تا مدیرعاملی پرسپولیس
آرمانملي: بعداز استعفاي رسولپناه از سرپرستي باشگاه پرسپوليس، وزارت ورزش «جعفر سميعي»، مديرکل حراست اين وزارتخانه را بهعنوان مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس معرفي کرد. انتصاب «ابراهيم شکوري»، بازيکن سابق پرسپوليس نيز بهعنوان مديراجرايي باشگاه اولين حکم مديرعامل جديد بود.
آشنايي با مديرعامل جديد
روز پنــجــشنبه «جــعفر سميعي» مديرکل حراست وزارت ورزشوجوانان بهعنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس انتخاب شد. او که جايگزين مثل مهدي رسولپناه در پرسپوليس شده مانند ايرج عرب پيش از حضور در باشگاه پرسپوليس مديرکل حراست ورزش و جوانان بوده است. «سميعي»، زماني بهعنوان مشاور شهردار و رئيس کل حراست شهرداري تهران منصوب شده بود و سابقه فعاليت در شهرداري پايتخت را نيز دارد. نکته جالب اين است که «سميعي» در حالي مديرکل حراست وزارت ورزشوجوانان بود که جايگزين محمدجواد عباباف شده بود و اين فرد نيز پس از خروج ايرج عرب و حضور در پرسپوليس به اين سمت رسيده بود. بههرحال در چند سال گذشته براي دومينبار است که مديرکل حراست وزارت ورزشوجوانان بهعنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس انتخاب ميشود و بايد ديد «سميعي» چه عملکردي از خود بهجاي خواهد گذاشت. «سميعيِ» همچنين يکي از اعضاي هياترئيسه کميته پدافند غيرعامل نيز محسوب ميشود.
دو شغله؟
باتوجه به اينکه «جعفر سميعي» بهعنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس انتخاب شده و با توجه به قانون ممنوعيت 2 شغلهبودن در دستگاههاي دولتي، او بايد از مديرکلي حراست وزارت ورزشوجوانان استعفا دهد. «سميعي» جايگزين مهدي رسولپناه در پرسپوليس شده و نکته جالب اين است که او پيش از اين سابقه حضور در يک باشگاه فوتبال را هم در کارنامه خود نداشته است.
اهداف سميعي
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس ضمن تشکر از اعتماد وزير ورزشوجوانان و اعضاي هياتمديره گفت: مسئوليت سختي بهدوش ما گذاشته شده و با اميد بهخدا و حمايت پيشکسوتان و هواداران عزيز انشاءا... بتوانيم مسير موفقيتهاي پرسپوليس را ادامه دهيم. جعفر سميعي افزود: من براي تحقق 5 هدف به پرسپوليس آمدهام، هدف اول ايجاد شرايط لازم براي کسب قهرماني آسياست که در اين مسير همه اقدامات لازم در حوزه مديريتي و پشتيباني انجام ميشود. وي افزود: هدف دوم و مهمي که دارم ورود باشگاه پرسپوليس به بازارسرمايه و فرآيند خصوصيسازي است که باقدرت روندي که شروع شده را ادامه ميدهم تا اين اتفاق تاريخي بهسرعت انجام شود. جفعر سميعي مبارزه با باندهاي فساد را هدف سوم خود عنوان کرد و افزود: متاسفانه يکي از اتفاقات تلخ اطراف باشگاه که آرامش تيم و باشگاه را بههمزده، حضور باندهاي فساد است که با همه توان با اين پديده شوم مبارزه خواهم کرد. مديرعامل باشگاه تغيير ساختار باشگاه را هدف چهارم خود عنوان کرد و گفت: بهسرعت کميته فني بانظروهمفکر پيشکسوتان، کميته انضباطي با نظر حقوقدانان ورزشي و کميته اقتصادي با کمک فعالان اقتصاد ورزشي و بهمنظور تامين منابع مالي تشکيل ميشود و البته کانون هواداران نيز با رويکرد تعاملي تقويت خواهد شد. جعفر سميعي هدف پنجم را بهکارگيري همه ظرفيتهاي موجود در باشگاه عنوان و تصريح کرد: متاسفانه ظرفيتها موجود در جمع پيشکسوتان و هواداران براي مباحثي همچون توسعه و تقويت فوتبال پايه همچنين ظرفيتهاي موجود در بين هواداران براي اقدامات فرهنگي و اقتصادي مغفول مانده، به همين منظور، برنامه ويژهاي براي استفاده از اين ظرفيتها داريم. سميعي در پايان گفت: لازم ميدانم از زحمات همه مديران پيشين باشگاه بهويژه آقاي رسولپناه تشکر کنم و از همه پيشکسوتان و هواداران و اهالي رسانه ميخواهم در مسير سختي که در پيش است، کمک کنند.
وضعيت رئيس هياتمديره؟!
نکته قابل توجه در نشست مديران پرسپوليس غيبت مهدي رسولپناه بود. او که فعلا عنوان رئيس هياتمديره را دارد در مهمترين نشست مديران اين باشگاه غيبت داشت و البته گفته ميشود نظر وي را براي انتخاب مديرعامل بهصورت ويدئوکنفرانس گرفتهاند. مساله اين است که با توجه به فيلمها و فايلهاي صوتي منتشر شده از رسولپناه ميان برخي هواداران و حرفهاي خارج از عرفي که وي در مورد کادرفني و برخي از بازيکنان اين تيم زد به قدري هجمه به سمت وزارت ورزش و شخص رسولپناه وارد شد تا وي در نهايت از سمت خود استعفا کرد، اما بعداز چند روز مشخص شد اين استعفا فقط از سرپرستي باشگاه بوده و وي بهعنوان عضو هياتمديره و رئيس آن هنوز هم هست. اين در حالي است که در مهمترين جلسه سال هم که براي انتخاب مديرعامل بود حضور پيدا نکرد و اين سوال بهوجود آمده که آيا وزارت ورزش قصد دارد او را در هياتمديره حفظ کند يا خير؟ در حال حاضر اعضاي هياتمديره پرسپوليس شامل رسولپناه، فياض، عليپور و رغبتي ميشوند. در مورد انتخاب «سميعي» فعلا خبر جديدتري نيست که آيا عضو هياتمديره هم شده است يا خير. فقط در اخبار رسمي اينطور عنوان شد که وي مديرعامل جديد باشگاه شده است. در واقع هياتمديره که بايد تعداد نفراتش فرد باشد در حال حاضر چهار نفر است و هنوز برنامه وزيرورزش براي ترميم مديران پرسپوليس مشخص نيست.
اولين حکم
ابراهيم شکوري پيشکسوت باشگاه پرسپوليس به معاون اجرايي منصوب شد. شکوري که بهعنوان گزينه مديرعاملي باشگاه پرسپوليس مطرح ميشد، سرانجام به اين باشگاه بازگشت و پست معاون اجرايي را از مديرعامل جديد سرخها گرفت. سميعي با اين انتصاب به نوعي وظيفه اجرايي باشگاه را به شکوري سپرد و نشان داد که از تجربيات ورزشي پيشکسوت سرخها بهره خواهد برد. شکوري 3 سال در تيم فوتبال پرسپوليس حضور داشت و با اين تيم قهرماني جام حذفي نيز رسيد. او در سايپا از فوتبال خداحافظي کرد و پس از طي مدارج تحصيلي و کسب مدرک دکتراي علوم ورزشي، وارد عرصه مديريت شد. وي بهعنوان جوانترين دبيرکل فدراسيون فوتبال چند ماهي در راس کار بود و حالا به باشگاه سابق خود بازگشته است. اين نخستين انتصاب مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس است و احتمالا در روزهاي آينده ديگر پستهاي باشگاه هم دچار تغيير خواهند شد.
ارسال نظر