بستن
کد خبر: ۵۰۰۸۱۰
شهردار منطقه ۴ در دیدار چهره به چهره با نمازگزاران :

مدیریت شهری گوش شنوا و یار و همراه شهروندان است

مدیریت شهری گوش شنوا و یار و همراه شهروندان است
شهردار منطقه 4 تهران با توجه به لزوم برقراری ارتباطی پویا و دوسویه بین شهروندان و مجموعه شهرداری، طی ملاقات و دیدار چهره به چهره در مسجد جامع ثامن الحجج (ع) محله شمیران نو به مشکلات مردم و این محله رسیدگی کرد.

آرمان ملی آنلاین - به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4، علی اصغر کمالی زاده در این نشست که با حضور ائمه جماعات، فرماندهان بسیج مساجد و معتمدین محلی برگزار شد، گفت: ملاقات عمومی شهرداران مناطق با مردم محلات در راستای حل مشكلات و رفع دغدغه‌های شهروندان و با هدف خدمت‌رسانی هر چه بیشتر و با کیفیت تر در حوزه‌های مختلف ‌شهری صورت گرفته و این نشست های صمیمی علاوه بر شنیدن و آگاهی از مشكلات، می تواند در برنامه ریزی های صحیح و جلب رضایتمندی شهروندان نیز مؤثر باشد.
او در این نشست ضمن بررسی مشکلات و پیشنهادات مطرح شده از سوی شهروندان، با بیان اینکه تداوم ملاقات مدیران شهری با مردم موجب تحقق همدلی بین مردم و بدنه مدیریت شهری می شود، افزود: حضور در محلات و مساجد و در میان مردم از رئوس برنامه های این شهرداری بوده و اعتقاد داریم مشکلات را باید از زبان مردم شنید و با یک برنامه ریزی دقیق میتوان رضایتمندی مردم را در زمینه های مختلف خدماتی و عمرانی وفرهنگی حاصل کرد.
کمالی زاده با بیان اینکه رسیدگی و ملاقات با خانواده های شهدا یکی دیگر از وظایف مهم مدیریت شهری به شمار می رود، گفت: آسایش و آرامش امروز جامعه در سایه رشادت ها و دلاوری های دیروز غیورمردان بی ادعایی است که زندگی خود را وقف دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی ایران کرده اند؛ بنابراین رسیدگی و حل مشکلات خانواده‌های شاهد و ایثارگر در حوزه‌های مختلف به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر، از وظایف مسئولان و مدیران شهری است.
در این دیدار که معاونین ومدیران شهردار منطقه 4 نیزحضور داشتند، وی علاوه بر بررسی مشکلات اهالی و پاسخگویی به سوالات متعدد آنان دستور پیگیری و رسیدگی سریع به مدیران زیر مجموعه را صادر کرد و برای حاضرین در مسجد ، راهنمایی های لازم ارائه شد .

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی