بستن
کد خبر: ۴۰۴

دوئل دایی و قلعه‌نویی درکنار اروند

دوئل دایی و قلعه‌نویی درکنار اروند
آخرین مسابقه فصل فوتبال داخلی ایران امروز با برگزاری دیدار فینال جام حذفی برگزار می‌شود. تیم‌های نفت تهران و تراکتورسازی تبریز برای مشخص شدن قهرمان جام حذفی مقابل هم قرار خواهند گرفت.

آرمان -

برگزاری فینال در خرمشهر

پس از حرف و حدیث‌های فراوان در مورد محل برگزاری فینال جام حذفی فوتبال کشورمان و آماده نبودن ورزشگاه نفت و گاز اروندان خرمشهر در بازدید‌های گذشته، در نهایت تصمیم نهایی به برگزاری بازی در این محل گرفته شد. پیش از این و به دلیل مناسب نبودن امکانات ورزشگاه برای برگزاری این دیدار صحبت‌هایی مبنی بر تغییر محل بازی مطرح شد و ورزشگاه‌هایی مثل آزادی تهران و ثامن مشهد به عنوان محل جایگزین معرفی شد ولی در نهایت تصمیم‌سازمان لیگ برگزاری بازی در خرمشهر اعلام شد. مسئولان سازمان لیگ روز یکشنبه از ورزشگاه نفت و گاز بازدید کرده و تغییرات مد نظر آنها در این محل اعمال شده است و محل بازی تغییری نمی‌کند. فینال جام حذفی روز پنجشنبه ساعت 20:30 در ورزشگاه نفت و گاز اروندان خرمشهر بین دو تیم تراکتورسازی تبریز و نفت تهران برگزار می‌شود. فصل گذشته تیم پرهوادار استقلال مقابل ذوب آهن در خرمشهر در ضربات پنالتی شکست خورد و جام را به ذوب آهن تحویل داد باید دید در این مسابقه تراکتورسازی پرطرفدار پیروز می‌شود یا نفت بی‌هوادار!

آخرین تقابل

از آخرین تقابل تیم‌های نفت تهران و تراکتورسازی زمان زیادی نمی‌گذرد. این دو تیم در هفته سی ام لیگ برتر در هفته گذشته باهم روبه‌رو شدند که تیم تراکتورسازی یک بر صفر و با گل دقیقه 90 ادینهو به پیروزی رسید. این بار باید دید تقابل شاگردان علی دایی و امیرقلعه نویی چه سرنوشتی برای جام قهرمانی رقم می‌زند؟!

محرومان

غیبت و محرومیت علی دایی شاید بزرگ‌ترین نکته منفی تیم نفت تهران در فینال باشد. حضور دایی در کنار زمین می‌توانست بازیکنان تیم نفت را با اعتماد به نفس بیشتری به مصاف تراکتورسازی بفرستد احمد آل نعمه، عباس بوعذار و توحید غلامی دیگر محرومان نفت تهران هستند. مبعلی بازیساز نفتی‌ها محروم نیست ولی مصدوم است. در طرف مقابل جاسم کرار محروم است.

خاطره بد تراکتورسازان

هواداران تراکتورسازی خاطره خوشی از پیش‌بینی قهرمانی ندارند و دو فصل پیش هم که آنها خود را قهرمان لیگ برتر می‌دانستند مقابل همین تیم نفت تهران در تبریز جام را از دست دادند و در واقع جام قهرمانی از دست تراکتورسازان لیز خورد و به سپاهان رسید. البته در آن زمان هدایت تیم نفت تهران را علیرضا منصوریان بر عهده داشت و تونی پرتغالی روی نیمکت تراکتورسازی می‌نشست.

خداحافظی ادینیو؟

لوسیانو ادینیو درباره تصمیمش برای خداحافظی از فوتبال ایران در پایان فصل جاری، اظهار داشت: چند سال است که در کشورهای مختلف بازی می‌کنم. اکثر تیم‌هایی که در سال‌های اخیر در آنها حضور داشتم، آسیایی بودند و به همین خاطر مجبور شدم از خانواده‌ام دور باشم. روزهای خیلی خوبی در کشور شما داشتم، اما به‌خاطر دوری از کشورم دیگر خسته شدم. سال‌هاست که دور از خانواده‌ام هستم، اما الان می‌خواهم به زادگاهم برگردم. وی زندگی در ایران را جزو روزهای خوب زندگی‌اش دانست و گفت: من در ایران، هم در تراکتورسازی و هم در مس کرمان بازی کردم. هر دو شهر را نیز دوست داشتم و خاطرات خوبی در آنها تجربه کردم. تبریز را خیلی دوست داشتم، چون شهر بزرگی است و آب‌وهوای بسیار خوبی هم دارد. می‌خواهم در دیدار مقابل نفت تهران در هفته پایانی لیگ برتر از هواداران تراکتورسازی خداحافظی کنم و یک هفته بعد، در فینال جام حذفی قهرمانی را به هواداران تراکتورسازی هدیه بدهم تا با خیالی راحت و خاطره‌ای خوش از ایران بروم.

تصمیم علی دایی

علی دایی سرمربی نفت اما در پاسخ به این سوال که اگر این تیم قهرمان جام حذفی شود شگفتی رقم خورده گفت:«شگفتی نیست، اگر قهرمان شویم مزد زحمات بچه‌ها را گرفته‌ایم. من از تمام بچه‌های تیم تشکر می‌کنم. آنها در این فصل شق‌القمر کرده‌اند. تیم‌هایی که دو ماه قبل از ما کارشان را در لیگ شروع کرده بودند دیدید که چه اتفاقاتی برایشان رخ داد. اما خدا را شکر به کمک بچه‌ها و همت آنها هم در لیگ آبرویمان حفظ شد و هم به فینال جام حذفی رسیدیم. هر تیمی چنین وضعیتی داشت باید سقوط می‌کرد. اما کاری که بچه‌های من کردند اجازه سقوط نفت را نداد و به فینال جام حذفی هم راه پیدا کردیم. چند روز پیش همه با هم هم‌قسم شدیم تا فینال جام حذفی را ببریم. به حق پنج‌تن که این اتفاق بیفتد. » وی در واکنش به اینکه مسئولانی که در نفت تهران وی را تنها گذاشتند در صورت قهرمانی باز خودی نشان می‌دهند گفت:«ان‌شاءا... که قهرمانی مبارکشان باشد. ما که کاری اینجا نداریم و بعد از بازی فینال هم می‌رویم. اگر قهرمان شدیم این قهرمانی مبارک همه کسانی که در این مدت ما را تنها گذاشتند و کنارمان نبودند باشد. مبارک آقایانی باشد که همه کار کردند تا ما نتیجه نگیریم. در این یک سال مسائلی دیدم که اولین بار در عمرم تجربه می‌کردم.»

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی