آرمان ملی آنلاین - معینالدین سعیدی پس از تصویب اصل ۸۵ برای طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی گفت: مجلسی که برای آب خوزستان و سیستانوبلوچستان، برای کرونای گلستان، خوزستان و سیستان و بلوچستان جلسه غیرعلنی برگزار نکرد، برای طرح صیانت از حقوق کاربران جلسه غیرعلنی گذاشت و به اصل ۸۵ آن هم با وجود ایرادات اساسی ارجاع داد، من از حضورمردم ایران عذرخواهی میکنم امروز روزخوبی برای مجلس نبود.
علی نیکزاد که ریاست جلسه را بر عهده داشت، گفت: آقای سعیدی چرا اینگونه میگوید؟ در جلسه غیرعلنی صحبتها شد. به رای مجلس باید احترام بگذاریم.
در ادامه علی خضریان در واکنش به صحبتهای معینالدین سعیدی گفت: اتفاقاً امروز روز خوبی برای مجلس بود و همه میدانند که من بسیار نگران سیستان و بلوچستانم اما این طرح بسیار خوبی بود که با رأی نمایندگان به تصویب رسید.