بستن
کد خبر: ۱۵۲۱۵۵۳

عراقچی: در صورت انجام اقدام‌های مشخص از سوی آمریکا، آماده بازگشایی تنگه هرمز هستیم

عراقچی: در صورت انجام اقدام‌های مشخص از سوی آمریکا، آماده بازگشایی تنگه هرمز هستیم
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌و‌گو با یک رسانه آمریکایی اعلام کرد که ایران آماده بازگشایی تنگه هرمز است اگر اقدام‌های مشخصی از سوی آمریکا انجام شود و اینها چیز‌های جدیدی نیستند.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، عراقچی در گفت و گو با شبکه ان‌بی‌سی نیوز که امروز یکشنبه منتشر شد، عنوان کرد: ما آماده هستیم که تنگه را باز کنیم اگر اقدام‌های خاصی از سوی آمریکا انجام شود و اینها مسائل جدیدی نیستند و از فضا نیامده‌اند. این‌ها حقوق ما است که می‌خواهیم مورد احترام قرار گیرد.

وزیر امور خارجه پیشتر روز شنبه در مورد دیدارها و پیشنهادهای ارائه شده در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل به ایرنا گفت: طرح هایی که ارایه دادیم درباره آن مصاحبه ها گفته و در ملاقات‌ها تشریح و توسط واسطه‌ها به طرف آمریکایی ابلاغ شد و اولین واکنش از سوی رئیس جمهوری آمریکا صورت گرفت اما از سوی میانجی ها هنوز چیزی به ما منتقل نشده است.

عراقچی تاکید کرد: متاسفانه از رئیس جمهور آمریکا حرف های ضد و نقیض زیاد شنیده می شود ما منتظر هستیم که نظرات قطعی توسط واسطه ها به ما اعلام شود و براساس آن تصمیم گیری خواهد شد به هر حال شروط ما مشخص است و هرگونه حرکت روبه جلو منوط به محقق شدن این شروط است.

 
انتشار :
اخبار مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار