بستن
کد خبر: ۱۵۱۶۹۳۶

ادعای تازه ترامپ در مورد ایران: پس خواهیم دید چه خواهد شد!

ادعای تازه ترامپ در مورد ایران: پس خواهیم دید چه خواهد شد!
رئیس جمهور آمریکا بار دیگر و در ادامه اظهارات نوسانی و ضدو نقیض خود ادعا کرد که «ایران علاقه مند به دستیابی به یک توافق با آمریکا است.»

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛ دونالد ترامپ در مصاحبه‌ای با پانچ‌بول نیوز که روز جمعه منتشر شد، ادعا کرد: «مقامات ایرانی می‌خواهند با واشنگتن به توافق برسند و نمی‌خواهند ضربه بخورند.»

وی که بارها به صورت یکجانبه مدعی علاقه مندی ایران به مذاکره و دستیابی به توافق شده است، در ادامه ادعای خود، مدعی شد: «آنها می‌خواهند معامله کنند. پس خواهیم دید چه خواهد شد.»

رئیس جمهور آمریکا با اذعان به نارضایتی مردم آمریکا از حزب جمهوریخواه گفت که مردم از او ناراحت نیستند بلکه از سایر رهبران این حزب ناراضی هستند.

وی ادامه داد: «بسیاری از این افراد از حزب جمهوریخواه ناراضی و عصبانی هستند، اما از من ناراحت نیستند.»

ترامپ که از کاهش شانس پیروزی جمهوریخواهان در انتخابات پیش رو آگاه است، گفت: «اگر دموکرات‌ها به قدرت برسند، ممکن است من آخرین رئیس‌ جمهور جمهوریخواه باشم.»

در حالیکه بسیاری از وعده های ترامپ از جمله کاهش قیمت‌ها، تقویت مشاغل کارخانه‌ای و بهبود وضعیت زندگی و معیشت طبقه متوسط محقق نشده و این امر به اعتراضات دامن زده، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «عملکرد دولتم آن‌قدر مثبت است که در نظرسنجی‌ها باید بیش از ۱۰۰ درصد حمایت دریافت کند.»

وی همچنین ادعا کرد: آمریکا اکنون وارد عصر طلایی خود شده است.

رئیس جمهوری آمریکا به دلیل تجاوز بی دلیل علیه ایران و بسته شدن تنگه هرمز، از سوی افکار عمومی آمریکا و جهان تحت فشار است.

انتشار :
منبع: ایرنا
آخرین اخبار