بستن
کد خبر: ۱۵۱۵۹۴۲

فوری؛ سهمیه این کارت سوخت‌ها افزایش یافت

فوری؛ سهمیه این کارت سوخت‌ها افزایش یافت
سخنگوی جایگاه‌های سوخت گفت: جایگاه‌های سوخت به خصوص در مسیرهای اصلی مواصلاتی منتهی به مرزهای غربی آمادگی کامل برای سوخت‌رسانی دارند و شبانه روزی فعال خواهند بود.

به گزارش آرمان ملی آنلاین؛ رضا نواز، سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت روز دوشنبه با اشاره به اوج گیری سفرهای اربعین هموطنان اظهار داشت: با هدف تسهیل در سوخت‌رسانی برای زائرین اربعین، میزان سوخت‌گیری با کارت آزاد جایگاه‌ها در سه استان خوزستان، ایلام و کرمانشاه از ۱۵ لیتر به ۳۰ لیتر افزایش یافته است. 

وی خاطر نشان کرد: سوخت‌گیری با کارت سوخت شخصی ۴۵ لیتر است.

نواز گفت: جایگاه‌های سوخت به خصوص در مسیرهای اصلی مواصلاتی منتهی به مرزهای غربی آمادگی کامل برای سوخت‌رسانی دارند و شبانه روزی فعال خواهند بود. 

وی افزود: از مردم درخواست داریم حتما کارت سوخت شخصی همراه داشته باشند و استفاده کنند و طی مسیر تا مرز با خودروهای عمومی می‌تواند به کاهش مصرف سوخت کمک کند.

انتشار :
منبع: ایسنا
آخرین اخبار