بستن
کد خبر: ۱۵۱۵۰۲۴

کالابرگ و یارانه قابل برداشت است

کالابرگ و یارانه قابل برداشت است
مشمولان کالابرگ الکترونیک تا پایان مرداد فرصت دارند تا از اعتبار یک میلیونی تیر ماه استفاده کنند

اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای سرپرستان خانواری که رقم پایانی کد ملی آنها ۷، ۸ و ۹ است، به همراه تمامی خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و خانوار‌های نیرو‌های مسلح، از امروز پنجشنبه ۲۵ تیر فعال شد.

اعتبار کالابرگ در مرحله دوازدهم مانند ماه‌های گذشته به ازای هر نفر یک میلیون تومان تعیین شده و مشمولان تا پایان مردادماه فرصت دارند اعتبار کالابرگ تیرماه خود را مصرف کنند. همچنین اعتبار کالابرگ خردادماه فقط تا پایان تیرماه قابل استفاده است و پس از آن منقضی خواهد شد.در این مرحله، علاوه بر ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله برنج، روغن، مرغ، گوشت، لبنیات و حبوبات، امکان خرید سبزیجات، صیفی‌جات و میوه نیز فراهم شده است.

محصولات لبنی شامل شیر، ماست، پنیر و کشک با ۱۰ درصد تخفیف در فروشگاه‌های عرضه‌کننده به فروش می‌رسد و امکان خرید ماهی، میگو و برخی محصولات پروتئینی مانند بوقلمون در تعدادی از شهر‌ها فراهم شده است.
یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از واریز یارانه دهک‌های اول تا سوم به حساب بیش از ۲۸ میلیون نفر خبر داد

 سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد:« یارانه مرحله ۱۸۵ مربوط به تیر ماه سال جاری به مبلغ ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۹۸ نفر سرپرست خانوار در دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.

 مبلغ واریزی با در نظر گرفتن کسر اقساط وام‌های سرپرستان وام‌گیرنده صورت گرفته است.بر اساس دهک‌بندی اعلام شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۲۸ میلیون و ۱۶۵ هزار و ۷۸۷ نفر در دهک‌های اول تا سوم قرار دارند که یارانه نقدی آنها بیست و پنجم هر ماه به حساب سرپرستان این خانوار واریز می‌شود.»

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار