به گزارش آرمان ملی آنلاین، تیم ملی پرتغال تمرینات خود را عصر شنبه به وقت محلی برای بازی حساس خود مقابل اسپانیا در مرحله یک شانزدهم نهایی جام جهانی فوتبال که هم اکنون در ایالات متحده و مکزیک و کانادا در حال برگزاری است، آغاز کرد.
دو تیم دوشنبه شب به وقت محلی در شهر دالاس ایالت تگزاس آمریکا به مصاف هم میروند و امیدوارند که جواز صعود به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی را کسب کنند.
کریستیانو رونالدو ستاره کهنهکار پرتغالی تصویری از اولین جلسه تمرینی تیم ملی کشورش پس از حذف کرواسی در مرحله یک شانزدهم نهایی را در حسابهای خود در شبکههای اجتماعی منتشر کرد.رونالدو ۴۱ ساله که در این دوره از جام جهانی سه گل به ثمر رسانده است، این هفته هدف انتقاد اونای سیمون دروازهبان تیم ملی اسپانیا قرار گرفت. سیمون ضمن تمجید از رونالدو گفت که او دیگر از سرعت قبلی خود برخوردار نیست.
تیم ملی پرتغال پس از یک روز استراحت تمرینات خود را در شهر تورنتوی کانادا در مرکز تمرینی سنتنیال پارک از سر گرفت و پس از پایان این جلسه تمرینی، تیم راهی دالاس شد تا آخرین تمرین خود را برای آمادگی جهت این بازی حساس انجام دهد.لازم به ذکر است که برنده دیدار پرتغال و اسپانیا در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی به مصاف برنده دیدار ایالات متحده و بلژیک خواهد رفت.تیم ملی پرتغال که همچنان به دنبال کسب اولین عنوان قهرمانی خود در جام جهانی است، پس از جبران شکست یک بر صفر مقابل کرواسی و پیروزی هیجان انگیز دو بر یک در مرحله یک سی و دوم نهایی به دور یک شانزدهم راه یافت.