بستن
کد خبر: ۱۵۱۳۲۳۳

دستگیری مردی که تهرانی‌ها را به وحشت انداخت

دستگیری مردی که تهرانی‌ها را به وحشت انداخت
پلیس تهران بزرگ از دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از سلاح به تهدید شهروندان می‌پرداخت و موجب ایجاد رعب و وحشت در میان آنها شده بود.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ اعلام کرد: در پی افزایش شکایات مردمی و تداوم اقدامات تهدیدآمیز این فرد، رسیدگی به پرونده و شناسایی متهم در دستور کار مأموران پایگاه سوم پلیس اطلاعات تهران بزرگ قرار گرفت.

مهر در خبری نوشت:بررسی‌های فنی و اطلاعاتی نشان داد متهم دارای سوابق متعدد در زمینه ارعاب و تهدید بوده و در برخی موارد نیز با استفاده از سلاح اقدام به ایجاد رعب و وحشت در میان شهروندان کرده است.

با توجه به تعدد شکات و حساسیت موضوع، تیم‌های عملیاتی پلیس با اشراف اطلاعاتی کامل و رصد مستمر تحرکات متهم، مخفیگاه وی را در محلی خارج از محل سکونتش شناسایی کردند و در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه موفق به دستگیری او شدند.

در بازرسی از مخفیگاه متهم، یک قبضه سلاح جنگی کلاشینکف مجهز به دوربین، مقادیری مهمات، یک قبضه نیمچه، قمه و سایر اقلام مرتبط کشف و ضبط شد.

متهم در جریان بازجویی‌های اولیه به استفاده از سلاح برای تهدید شهروندان اعتراف کرده است. در نهایت، با تکمیل پرونده، احراز جرائم انتسابی، وجود ادله کافی و با توجه به سوابق متهم و تعدد شکات، وی با صدور قرار قضایی روانه زندان شد.

پلیس اطلاعات تهران بزرگ با تأکید بر برخورد قاطع با مخلان امنیت عمومی اعلام کرد: افرادی که با رفتار‌های خشونت‌آمیز و اقدامات مجرمانه درصدد برهم زدن آرامش جامعه هستند، بدانند پلیس با اشراف اطلاعاتی، رصد مستمر و عملیات هدفمند، لحظه‌ای از شناسایی، تعقیب و برخورد قانونی با آنان غافل نخواهد شد.

انتشار :
منبع: مهر
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار