بستن
کد خبر: ۱۵۱۰۶۱۲
تسنیم:

حمله به امارات کار اسرائیل بود

حمله به امارات کار اسرائیل بود
دو روز پیش (۲۷ اردیبهشت، ۱۷ می) وزارت دفاع امارات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور سه پهپاد را که از سمت مرز‌های غربی وارد حریم امارات شده بودند، رهگیری کردند.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، این وزارت خانه اماراتی همچنین نوشت که ۲ پهپاد با موفقیت رهگیری و منهدم شدند، اما پهپاد سوم به یک مولد برق در خارج از محدوده داخلی نیروگاه هسته‌ای براکه در منطقه الظفره اصابت کرد.

وزارت دفاع امارات برای اولین بار طی چند هفته گذشته، ننوشت که این پهپاد‌ها از ناحیه ایران وارد این کشور شده‌اند؛ اگرچه ادعا‌های پیشین آنها نیز توسط نیرو‌های مسلح ایران تایید نشد.

با این حال، یک منبع آگاه نظامی گفت که این حمله پهپادی به امارات توسط اسرائیلی‌ها انجام شده است و رژیم صهیونی تلاش می‌کند امارات را به نقش‌آفرینی منفی بیشتر در منطقه، علیه ایران و سایر کشور‌های جهان اسلام تحریک کند.این منبع آگاه خاطرنشان کرد: امارات شرارت‌های مختلفی طی این سه ماه اخیر داشته است، با این حال ایران اقداماتی که علیه این شیخ‌نشین انجام شده، اعلام کرده است. اما برخی از این حملات نیز به امارات توسط رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.وی تاکید کرد: امارات باید بیش از گذشته متوجه شده باشد که دوستی با رژیم کودک‌کش اسرائیل، نه تنها امنیت یا اقتصاد برای او به ارمغان نمی‌آورد، بلکه هم امنیت، هم اقتصاد و هم اعتبار این کشور را به طور کامل مخدوش می‌کند؛ لذا امارات قاعدتاً باید به این نتیجه رسیده باشد که باید در سیاست خود تجدید نظر کند.این منبع نظامی تصریح کرد: ایران با هیچکدام از کشور‌های منطقه سر دشمنی ندارد؛ بلکه معتقد است که کشور‌های منطقه باید امنیت این منطقه راهبردی از جهان را تامین و از منابع سرشار خود برای رفاه مردمشان استفاده کنند.

 

انتشار :
منبع: تسنیم
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار