بستن
کد خبر: ۱۵۰۸۱۴۵

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد
رصد بازار کالاهای اساسی در هفته منتهی به ۲۷ فروردین ۱۴۰۵ نشان می‌دهد در این بازار هر شانه تخم‌مرغ حدود ۲ کیلو گرمی بین ۴۱۰ تا ۴۸۰ هزار تومان در حال خرید و فروش است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ رصد بازار کالا‌های اساسی در هفته منتهی به ۲۷ فروردین ۱۴۰۵ انجام شد.  روغن خوراکی از ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴ با حذف ارز ترجیحی ۲۸.۵۰۰ تومان، ۳ نوبت افزایش قیمت را تجربه کرد. این محصول مصرفی در فروردین ماه به طور میانگین حدود ۱۲ درصد برای سومین بار گران شد.

بازار روغن

 روغن خوراکی از ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴ با حذف ارز ترجیحی ۲۸.۵۰۰ تومان، ۳ نوبت افزایش قیمت را تجربه کرد. این محصول مصرفی در فروردین ماه به طور میانگین حدود ۱۲ درصد برای سومین بار گران شد.

در حال حاضر عرضه روغن همچون ماه‌های گذشته در حال انجام است.

بازار تخم‌مرغ

در این هفته قیمت هر شانه تخم‌مرغ حدود ۲ کیلو گرمی افزایش یافت. این نرخ بین ۴۱۰ تا ۴۸۰ هزار تومان با توجه به وزن محصول متغیر است.

تولیدکنندگان دلیل افزایش قیمت را کمبود نهاده‌های دامی و افزایش قیمت چند برابری آن عنوان می‌کنند.

بازار گوشت مرغ

در این بازار گوشت مرغ نسبت به هفته گذشته افزایش قیمت داشته و از هر کیلو گرم حدود ۲۷۹ تا ۲۸۵ هزار تومان به حدود ۳۱۰ هزار تومان رسیده است.

کاهش جوجه‌ریزی در ماه گذشته به حدود ۱۰۰ میلیون قطعه به دلیل کمبود نهاده‌های دامی و گرانی آن یکی از دلایل گرانی این محصول پروتئینی در بازار کشور است.

بازار گوشت قرمز

گوشت قرمز نسبت به هفته آخر اسفند افزایش قیمت داشته، اما نسبت به ابتدای فروردین تا حدودی کاهش قیمت را تجربه کرده است. در حال حاضر هر کیلو گرم گوشت گوسفندی بین ۱.۶ تا ۱.۹ میلیون تومان و گوشت گوساله بین ۱.۶ تا ۱.۷ میلیون تومان متغیر است.

بازار لبنیات

فرآورده‌های لبنی نیز افزایش قیمت را تجربه کردند و برخی از محصولات مانند خامه و کره نسبت به هفته پایانی اسفند ماه گران شده‌اند.

هر بسته خامه ۲۵۰ گرمی بالاتر از ۱۰۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده و به فروش می‌رسد.

بازار حبوبات

لوبیا قرمز، لپه، لوبیا چیتی و. نیز متاثر از بازار سایر کالا‌های اساسی افزایش قیمت داشته و به دلیل افزایش قیمت‌ها وزن این محصولات به بسته‌های ۵۰۰، ۶۰۰ و ۸۰۰ گرمی کاهش یافته است.

در حال حاضر هر بسته لوبیا قرمز ۸۰۰ گرمی با افزایش قیمت به ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.

کالابرگ الکترونیک

سه‌شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۵ کالابرگ الکترونیک تمام ایرانیان شارژ شد. یارانه غیرنقدی فروردین ماه پانزدهم برای سرپرستان دارای رقم انتهایی کد ملی ۰، ۱ و ۲ و نیز خانوار‌های حمایتی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی شارژ شد. این مبلغ برای سرپرست خانوار‌ها با رقم انتهای کد ملی ۳، ۴، ۵ و ۶ روز بیستم فروردین ماه واریز و در ادامه دارندگان کد ملی با رقم انتهایی ۷، ۸ و ۹ روز ۲۵ فروردین شارژ شد.

پس از حذف ارز ترجیحی ۲۸.۵۰۰ تومان در نهم دی۱۴۰۴، دولت برای بهبود معیشت مردم، مقدار یارانه غیرنقدی را از ۳۵۰ هزار تومان دهک‌های درآمدی چهارم تا نهم و ۵۰۰ هزار تومان دهک‌های درآمدی اول تا سوم، به ازای هر نفر یک میلیون تومان افزایش داد.

در مرحله جدید، کمک معیشت غیرنقدی به تمام ایرانیان ساکن در کشور تعلق گرفته و افراد می‌توانند ۱۱ قلم کالای اساسی اعم از گوشت، لبنیات، برنج، روغن، حبوبات و... را به اضافه میوه و سبزیجات خریداری کنند.

اسفند ۱۴۰۴ خرید انواع میوه، سبزی و صیفی‌جات به اقلام قبلی اضافه شد و شهروندان می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد کالا‌های مورد نیاز خود را خریداری کنند.

گفتنی است، شارژ کالابرگ فروردین ۱۴۰۵ تا پایان اردیبهشت اعتبار دارد در حالی که اعتبار دی، بهمن و اسفند ۱۴۰۴ تا پایان فروردین امکان خرید دارد.

انتشار :
منبع: مهر
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار