بستن
کد خبر: ۱۵۰۷۳۶۹

ارزیابی خسارات جنگ توسط شرکت‌های بیمه

ارزیابی خسارات جنگ توسط شرکت‌های بیمه
شرکت‌های بیمه همچنان در حال ارزیابی خسارت جنگ هستند و هنوز رقم کلی خسارات وارده مشخص نیست.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، با گذشت بیش از ۳۶ روز از آغاز جنگ رمضان و حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، فرآیند ارزیابی خسارات وارده به واحدهای مسکونی و اموال شهروندان همچون خودروها، توسط شرکت‌های بیمه آغاز شده، اما تا این لحظه هیچ آمار تجمیع‌ شده‌ای از کل خسارات اعلام نشده و هر شرکت بیمه‌گر به‌طور مستقل و مجزا نسبت به بررسی پرونده‌ها و برآورد میزان زیان اقدام کرده و گزارش نهایی شرکت‌ها همچنان در دست تهیه است.

بر اساس اعلام بیمه مرکزی، برخی شرکت‌های بیمه فرآیند پرداخت غرامت به بیمه‌شدگان را آغاز کرده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد. تأکید شده که تنها افرادی می‌توانند از خسارت جنگ بهره‌مند شوند که پیش از شروع درگیری، «بیمه جنگ» را در پوشش قرارداد خود داشته باشند. در غیر این صورت، شرکت‌های بیمه تعهدی در قبال خسارات ناشی از جنگ ندارند.

از سوی دیگر، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که نقش نظارتی خود را بر عملکرد شرکت‌ها حفظ کرده و بر روند ارزیابی و جبران خسارت نظارت مستمر دارد. با این حال، این نهاد نیز تاکنون آماری از مجموع پرونده‌های ثبت‌شده یا پرداخت‌های انجام‌شده منتشر نکرده و اعلام کرد که گزارش تجمیعی پس از دریافت اطلاعات از همه شرکت‌ها ارائه خواهد شد.

در بخش ارزیابی خسارت واحدهای مسکونی نیز شهرداری در استان تهران و فرمانداری‌ها در سایر شهرستان‌ها مسئولیت برآورد میزان آسیب به ساختمان‌ها را بر عهده دارند. گزارش این نهادها نیز به‌صورت جداگانه در حال تهیه است و قرار است پس از نهایی شدن در اختیار شرکت‌های بیمه قرار گیرد تا فرآیند جبران خسارت با هماهنگی بیشتری پیش برود.

نکته قابل توجه برای بیمه‌شدگان این است که آن دسته از افرادی که پیش از جنگ اخیر و در جنگ ۱۲ روزه بیمه‌نامه یک‌ساله با پوشش خطر جنگ دریافت کرده‌اند، نیازی به تمدید این پوشش برای جنگ فعلی ندارند. کارشناسان تأکید کرده‌اند که پوشش بیمه جنگ در قراردادهای سالانه، به طور خودکار شامل رویدادهای نظامی و درگیری‌های رخ‌داده در مدت اعتبار بیمه‌نامه می‌شود و تمدید جداگانه‌ای لازم نیست.

به شهروندان توصیه می‌شود برای پیگیری وضعیت پرونده خود با شرکت بیمه‌گر مربوطه تماس بگیرند و منتظر اطلاع‌رسانی رسمی بیمه مرکزی و نهادهای ارزیاب خسارت باشند.

 

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار